JAKÉ JSOU PARFÉMY MICHAEL KORS?

By Elizabeth Lore - 6/14/2021

Všem vám přeji krásný den! V dnešním postu to bude o parfémech, vybrala jsem pro dnešek dvě vůně Michael Kors, které si popíšeme a porovnáme. Oba dva jsou něčím zajímavé a přitom je každý jiný. Nejen vůní, ale i provedením flakonu. Jeden je opravdu jednoduchý a v čistém designu. Druhý je spíše takový elegantní a romantický. I když elegantní jsou oba dva, řekla bych. 

Michael Kors - Signature

Proč zrovna tento parfém? Zaujalo mě, že je to vůbec první vůně Michael Kors. Je květinová, ač na to flakonem úplně na první dobrou myslím nevypadá. Má znázorňovat módní vizi Michaela Korse v parfémovém světě. Je luxusní, moderní, sportovní a zároveň chic! Sexy vůně v moderním pojení. Slibuje okamžitý pocit luxusu, jakmile se dotkne vaší kůže. Tuto vůni jsem dala blízké kamarádce, které prostě sedí jako prdel na hrnec. Vidět její nadšenou reakci bylo moc příjemné, právě tohle je vůně, která mi k ní seděla do posledního puntíku. Tóny tohoto parfému jsou svůdné a exotické, hodně svérázné. Jak uvádí Michael Kors - tento parfém je pro ženu, která se nebojí ukázat svoji svůdnou tvář a nikdy jen tak nesplyne s davem. 

HLAVA čínská vonokvětka, frézie, kadidlo

SRDCE kořeny kosatce, lilie, pivoňka, tuberóza

ZÁKLAD haitský vetiver, kašmírové dřevo, pižmo

 





Michael Kors - Sparkling Blush 

Tento parfém jsem vůbec neznala a přiznám se, že mě nalákal hlavně ten flakónek. Je to květinová vůně a vypadá jako veliký diamant, moc se mi líbí její provedení. Ve složení parfému je několik mých oblíbených květin, jako například růže, ta je hlavní. Ale také lilie, oblíbená květina mojí sestry. A magnólie, tu musí milovat každý. O originalitu této vůně se myslím postará santalové dřevo, ambra nebo také růžový pepř. To složení je opravdu zajímavé a nejednoduché. 

HLAVA hruška, bergamot, růžový pepř, liči

SRDCE jasmín, plumérie, růže, lilie, magnólie

ZÁKLAD santalové dřevo, vanilka, vetiver, ambra






Oba dva parfémy jsou moc příjemné a krásné. Pokud vás některá z nich zaujala, podívejte se na Notino a třeba si nějakou pořídíte. 



A to je pro dnešek už vše. Doufám, že se vám dnešní tipy na nové vůně líbily a budu se na vás těšit zase u příštího článku. Hezký den vám všem! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov