RANDOM

By Elizabeth Lore - 6/03/2021

Všem vám přeji krásný den! Dnes mám pro vás po delší době konečně zase random post. V dnešním randomu to budou tak trošku novinky i nákupy. Ale je to směska všeho, co se doma objevilo nového a čím jsem se chtěla zase třeba pochlubit. Pamatujete našeho George panáčka od Mr & Mrs Frangrance? Pořád nám dobře slouží a opět se blíží jeho hlavní sezóna a tím myslím konečně léto, kdy ho budeme všude tahat s sebou, jelikož je to nejen difuzér, ale i přenosný reprák s bluetooth. Stačí ho propojit s telefonem a můžeme si přes něj pouštět cokoliv, ať už hudbu nebo třeba podcasty. 




Nový obraz jste mohli zaregistrivat už v některých mých předešlých příspěvcích. Je to obraz ručně dělaný od mé ilustrátorky Yany Salnikove. Je z pryskyřice, kamínků a božsky se leskne. 


Sbírka rumů Bumbu se nám naplnila, máme už všechny tři a jsou boží. Nejen chuťově, ale i na oko jsou prostě perfektní, no ne? Proto je mám jako jediné v obývacím pokoji. Ostatní alkohol mám v kuchyni a také v horní části domu v mém malému baru. Tyto rumy jsou voňavé a chuťově pro mě jednoznačně nejlepší. 



Božská kuchařka na blogu není poprvé, ale i tak bych ji ráda zahrnula do dnešního randomu. Stále se k ní ráda vracím a ty recepty mě prostě baví. Obsahuje spoustu zajímavých receptů a pokud byste chtěli i jinou inspiraci do kuchyně, podívejte se určitě na Instagram Bohyně Kuchyně



A poslední položkou dnešního dne je tahle boží dóza na holandské kakao. Jelikož už doděláváme novou kuchyň, pořídila jsem si spoustu nových věcí. I takových maličkostí, jako je právě klasická dózička s kakaem. Nevím proč mi tyhle kakaové dózy tak učarovaly. 


A to je k dnešnímu dni už všechno. Přeji vám krásný zbytek dnešního dne! Vaše E.
 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov