NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 6/22/2021

Všem vám přeji krásný den! V dnešním postu mám pro vás různá doporučení na samé pěkné věci. Bude tu převážně kosmetika, ale začnu vyletěními svíčkami Yankee Candle, protože svíčky jsou super i na léto nebo na dny, kdy zrovna prší, je to fajn. Já už stihla vypálit svíčku s vůní manga a tropického ovoce, ale už mám do zásoby nové kousky. Konkrétně Cherry Blossom, tedy květy třešní, kterou mám doma už po několikáté a již tradičně ji dávám kamarádce, která miluje jen tuhle jedinou. A pak tu mám ještě jednu Yankee svíčku, jmenuje se Blush Bouquet, která voní jako pivoňky. Miluji pivoňky, mám je i zde v hlavním banneru na svém blogu, v hlavičce v mojí ilustraci. A můžu prozradit, že ji mám krátce i vytetovanou na hodně zajímavém místě. Brzy vám snad tetování ukážu, až bude celé hotové, je hodně veliké a ještě mě čekají tři návštěvy. Pokud sledujete pravidelně můj Instagram, možná už tušíte kde ty pivoňky mám. 



A tady jedna hodně zajímavá věc, víte, že miluji Tangle Teezer, hlavně ten na česání mokrých vlasů, protože má dobrou rukojeť narozdíl od ostatních. Bez rukojeti si s takovým hřebenem ani nevyžehlím vlasy například. Tento nový mramorový od Make-up Revolution mě strašně nadchnul, je krásný, v ruce hodně příjemný, takový těžký, lépe se s ním díky tomu manipuluje, není to jen kus dutého plastu. Horní strana je krásně lesklá, je vážně kvalitní, snad nejlepší co jsem kdy měla. A to jsem těch hřebenů vyzkoušela opravdu hodně. 




Pak tu mám od stejné značky i nový štětec na pudr, je z umělého vlákna, je tedy hodně jemný a příjemný. Zatím jsem ho neměla možnost vyzkoušet, ale opět se jedná o hodně kvalitní materiál, skvělá rukojeť, velmi praktický a má moc pěkný design. Štětců mám teď hodně, což je jedině dobře, podle mě štětců není nikdo dost, ráda si pořizuji nové a nové. Máte to taky tak? Pamatuju si, že když jsem začínala s blogování, což může být víc jak deset let, viděla jsem u své oblíbené blogerky sbírku jejich štětců a myslela jsem si, že je snad blázen, na co to má. No, tak už se tomu přibližuju a zpětně se tomu musím smát. 



Mad Beauty už z mého blogu znáte. Je to značka kosmetiky, která má v motivech různé oblíbené postavičky Disney. Všechny moje oblíbené Disney princezny nebo zvířátka. Tahle maska na oči je ve tvaru medíků, což je straně hezké! Jsou to pláštěnkové masky na oči, je tam několik párů. Je to super výhodné balení a je super roztomilé. Z této masky mám vážně velikou radost. Je boží! Pokud máte tyhle infantilní motivy rádi, určitě se podívejte na jejich produkty. Najdete tam třeba i hezkou čelenku s ušima jako Minnie, i s tou ikonickou červenou mašlí. 



Pak tu mám ještě jednu plátýnkovou masku, tentokrát nemálo známý drogérkový Garnier. Jejich produkty z péče o pleť mám celkem ráda. Roky Garnier používám a občas si ráda pořídím něco z novinek. Tuto masku Nutri Bomb Milky Sheet Mask jsem už jednou zkoušela a je opravdu moc příjemná. Celkově ty pláštěnkové masky si užívám. 


Séra já mám moc ráda a tady je jedno z mnoha dalších, které jsem se rozhodla otestovat. Revolution Skincare má spoustu zajímavých produktů a tentokrát mě zaujalo sérum Blemish 2% Acid Serum s kyselinou Salicylovou . Odstraňuje černé tečky, bojuje s akné a reguluje tvorbu kožního mazu. Také pleť čistí a hlavně stahuje rozšířené póry. Je vhodné na den i noc. A je veganské, neobsahuje žádné složky živočišného původu. 



A nakonec jeden malý tip z dekorativky. Posledně jsem vám doporučovala řasenku Essence. No a teď se ke mě dostala tato velice známá řasenka Max Factor 2000 Calorie. Tu musí znát z televizních reklam snad každý. A světě div se, já ji nikdy nevyzkoušela! Je bomba, krásně natočí a dobře drží, úhlové černá barva. Je moc fajn, dělá pěkný objem řas. 



A to je k dnešním nejen kosmetickým tipům vše. Doufám, že se vám dnešní tipy líbily a budu se těšit zase na příště. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov