LA ROCHE POSAY - OBLÍBENÉ PRODUKTY

By Elizabeth Lore - 6/07/2021

Všem vám přeji krásný den! V dnešním postu vám chci ukázat své nové a zároveň i aktuálně velice oblíbené produkty v péči o pleť od značky La Roche Posay. Mám pocit, že na blogu jsem doposud měla jen značku Bioderma, Payot a další. Ty jsou totiž mé oblíbené v péči o pleť, ale La Roche Posay mám ráda už spoustu let, jen jsem teď měla tolik produktů, že jsem na ně ani neměla prostor. Teď, když jsem spotřebovala zásoby svých oblíbenců, konečně nastal čas objednat si nějakou péči La Roche Posay. Sehnat dobrý krém, který mi na pleti nenadělá paseku je pro mě opravdu hodně těžké. Nemám sice závažný problém s akné, ale i tak jsem už v minulosti řešila pleť s kožní lékařkou. Pravidelně každý měsíc, když se blíží mé dny, objeví se pár pupínků, ze kterých se pak stane pohroma, která se hojí klidně několik měsíců a jen se modlím, aby mi nezůstaly jizvičky na obličeji. A právě i špatně zvolený krém mi tohle dokáže způsobit - pupínky, jen kvůli krému. Bioderma AKN byla zázračná, lehce štípala a po dlouhodobém používání už pleti ani moc nesvědčila, ale pro aknózní pleť to byl opravdu zázrak, vyžrala pupínky hned a dokonale. Z nějakého důvodu se už ale tato Bioderma AKN opravdu nevyrábí a možná asi tuším proč (hodně štípala a asi to dělalo neplechu). Teď asi čekáte, že jsem našla něco podobného, ale zklamu vás. Každopádně skvělý pleťový krém tu mám. Krém, díky kterému mi takřka vymizelo akné a když mám sv dny, do druhého dne pupínky prostě splasknou. Ke všemu se dostaneme postupně v dnešním postu.


Effaclar H

Začnu pleťovým krémem Effaclar H. Tento krém jsem si oblíbila po koupeli, kdy cítím výrazné pnutí v obličeji, což nemám pokaždé. Nemám ho pro denní používání. Ale nechci používat jen jeden krém pořád dokolečka - nevím proč, ale vypozorovala jsem, že mé pleti to nesvědčí. Jeden čas jsem stále dokola používala krém Bioderma Hydra a po čase mi nevím proč začala pleť hrozně mastit, jakmile jsem krém použila. Koupila jsem si několik balení za sebou a opravdu jsem ho musela změnit. Vrátím se k němu třeba příští rok. Teď mám právě Effaclar H. A hlavně tedy onen zázračný krém, který jsem opěvovala už v úvodu dněsního postu.





Hydraphase Intense Legere

A toto je on, Hydraphase Intense Legere. Je to krém, který jsem si kdysi vyzkoušela u kamarádky. Je mimochodem skvělý i pod make-up. Asi není potřeba ho ještě opěvovat. Je perfektní a mám díky němu i sjednocenou pleť, má takovou lepší barvu, zdravější. 





A jelikož má Notino pravidelně nějaké akce, i tentokrát se mi nákup vyplatil a zdarma k těmto dvěma produtům mám ještě menší balení micelární vody. K jejímu testování jsem se ještě nedostala, ale to příjde v průběhu léta! 



A to je k dnešnímu dni vše. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov