Moje PANDORA - začínám znovu sbírat korálky

By Elizabeth Lore - 4/28/2022

Všem vám přeji hezký den! Možná si někteří pamatujete rok 2010, možná rok 2011, když jsem začínala poprvé sbírat Pandora korálky. Tehdy byly jenom základní náramky, s klasickým zapínáním a s názvem značky Pandora. Ale dnes už je náramků opravdu mnoho, v nabídce je několik typů s různými druhy zapínání, všelijakých tvaru. A toho jsem využila, strašně moc se mi líbilo zavírání ve tvaru srdce. Náramek je nádherný sám osobě, i bez korálků. A jak se to tak stalo, že jsem začala znovu sbírat korálky? 


Přijela jsem po dlouhé době opět do Brna za svojí rodinou, no a se sestrou jsme si udělaly den plný nákupů. Seděly jsme na kávě a najednou se mě sestra opatrně zeptala, co říkám na Pandoru. Bála se, co na to řeknu, protože věděla, že jsem jistou dobu měla k Pandoře naopak odpor, jelikož se z toho stal trend a Pandoru sbíral opravdu každý. Myslím, že všichni známe nekonečné fronty do Pandory, které pobavily celý národ. A i to mělo velký podíl na tom, že se mi tato značka zprotivila. Korálky jsem přestala sbírat v době, kdy jsem se rozešla s otcem svého syna. Náramek, který jsem tehdy vlastnila mi připomínal až moc věcí a vzpomínek, na které jsem vzpomínat nechtěla, i když byly hezké. Každý náramek nese s sebou i svůj příběh, obzvlášť jednotlivé korálky. Pamatovala jsem si, který korálek jsem kdy dostala a proč. Ale teď nastal čas, vytvořit si náramek nový a s ním i nové vzpomínky. Ale abych se vrátila k počátku, sestra se mě zeptala, co si o Pandoře myslím teď. A jako kdyby to tušila, poslední dobou jsem nad novou sbírkou Pandora korálků uvažovala dost intenzivně. Možná na to měly vliv i nové kolekce této značky, které byly opravdu nádherné. Občas se mi po mé sbírce zastesklo. A posledním impulzem byla právě moje sestra, která se rozhodla, že by chtěla Pandoru sbírat. Tak jsme se v kavárně rozhodly, že si zajdeme koupit nějaké korálky a každá svůj náramek.



Momentálně mám ve své sbírce čtyři korálky, z toho jeden klip se silikonem, který dělá takovou brzdu mezi jednotlivými korálky, aby se všechny nesjížděly na jedno místo, ale aby byly trošku rozmístěné. Určitě těchto klipsů potřebuji ještě pár, minimálně dva nebo tři. Se sestrou jsme si každá vybraly motýla z jarní kolekce tohoto roku. Já mám motýla jako klasický korálek, tedy navlíkací. A sestra má motýlka v podobě přívěsku. Náš táta sbírá dlouhé roky motýly, a to byl důvod, proč jsme si chtěly vzít obě dvě jednoho motýlka. Je to spojení mezi námi dvěma a symbol našeho táty. A to by myslím k dnešnímu článku mohlo být už vše. Určitě se ke své sbírce v nějakém postu ještě vrátím, až bude korálků víc a zase vám k tomu něco povím.




Mějte krásný a úspěšný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov