AROMA DIFUZÉR RITUALS...

By Elizabeth Lore - 4/21/2022

 Všem vám přeji hezký den, dnes mám pro vás tip na super nákup. Protože pokud máte rádi Rituals, tak tohle vám udělá radost. Už pár let jsem pokukovala po difuzéru s vonnými stébly této značky, mezitím jsem vyzkoušela mnoho dalších, ale tento je jedinečný, každý ho zná a neznám nikoho, komu by se nelíbil. Vybrat si můžete z mnoha vůní a z několika barevných provedení, které ovšem nelze nijak kombinovat. Každá vůně má svou barvu. Osobně se mi líbí všechny, které jsou k dispozici, takže rozhodování bylo o to těžší. Nakonec jsem zvolila bílou barvu, která se mi hodí do interiéru asi nejvíc a krásně ladí k zelené barvě květin, které doma všude mám. Živé květiny, převážně zelené bez barevných květů a dubové dřevo. Jako celek to vypadá nádherně, nemyslíte?



Zajímal mě příběh této značky, tak vám něco málo sepíšu, ať jste moudřejší. Rituals pochází z Nizozemska. V roce 2020 tuto značku založil Raymond Cloosterman a jednalo se o první značku na celém světě, která uvedla kombinaci luxusní domácí a tělové kosmetiky. Nabízí luxusní svíčky, difuzéry, tělovou kosmetiku pro perfektní koupel, péči a také čaje. Já mám například i nádhernou vůni do auta, dřevěný bloček, který vypadá opravdu skvěle. Někteří jste ho mohli vidět například na mém Instagramu. Ale jak jsem slibovala v úvodu článku, mám pro vás tip na skvělý nákup, kde tyto difuzéry najdete levněji rovnou o několik stolek než v kamenné prodejně. Takže kdo by si chtěl udělat radost, najdete je tady



A jaká je zrovna tato vůně? Jmenuje se Green Cardamom. Jasná a svůdná kombinace mandarinky a sladkého koření, která je doplněna dřevitými spodními tóny se sladkým jantarem a pižmem. Ve složení vůně najdete limonene, cedryl methyl ketone, cinnamal, methylcyclopentadecenone, linalool a linalyl acetate. Vůně by měla vydržet až pět měsíců. Pak si můžete dokoupit jen náplň a případně i nová vonná stébla. 




A to je k dnešnímu postu už vše. Doudám, že se vám líbil a přeji vám krásný a prosluněný den plný úspěchů! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov