WORLD BATH BOMB DAY!

By Elizabeth Lore - 4/26/2022

Všem vám přeji hezký den, věděli jste, že 27. dubna je světový den koupelových bomb? A u této příležitosti vás chci informovat o skvělé akci LUSH! K objednávkám dostanete koupelovou bombu a nebo si můžete zajít na prodejnu, vybrat si, něco nakoupit a dárek vás nemine. Platí jeden kousek na osobu a hlavně pozor, do vyčerpání zásob, tak si pospěšte. Bude se rozdávat 100 000 koupelových bomb! A to tedy 27. dubna. Následující den, tedy 28. dubna můžete oslavit první světový den koupelových bomb workshopem výroby koupelových bomb na prodejně v Palladiu, v Praze! 


Věděli jste, že spoluzakladatelka společnosti LUSH a vynálezkyně výrobků Mo Constantine vynalezla koupelovou bombu v roce 1989 a že práce 27. dubna 1990, což je mimochodem můj rok narození, získali patent na koupelové bomby? A právě tento rok a v tento den je první světový den koupelových bomb. 





A to je pro dnešek vše! Doufám, že se vám dnešní post líbil a že si uděláte radost stejně jako já. Nebo někomu blízkému. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov