NOVÉ PALETKY BARRY M.

By Elizabeth Lore - 8/10/2022

Všem vám přeji krásný den, když si vzpomenu na začátku svého blogování, vždycky jsem nejraději psala O paletka očních stínu všeho druhu. Décoratifs vka patří mezi moje oblíbená témata. S dekorativní kosmetikou se dá totiž všelijak experimentovat a vždycky se s novými produkty můžete posunout někam dál, můžete zkoušet nové techniky, můžete se učit nové věci a pozvednout svoje líčení zase o něco výš. Ovšem chce to vždycky trénink. Každá paletka očních stínu je tak trochu výzva, určitě znáte ten pocit, když se při pohledu na nějakou hodně pestrobarevnou paletku spíše s děsíte, protože si říkáte jak se s tím vlastně nalíčit. Sama to dobře znám, ale proč to nevyzkoušet. Když se podíváte na různé tutoriály známých make-up artist tech, uvidíte, že i oni měli ty oči takové ušmudlané, dnes se tomu spíše zasměji. Ale učení dělá mistra. Proto se toho nebojte a zkuste si objednat nějakou paletku, která se vám prostě líbí a vyzkoušejte to. Takhle jsem totiž začala já. Samozřejmě, že se může stát, že vám nějaké Paletce konkrétní odstíny prostě zůstanou netknuté, s tím se nedá nic dělat, tak to má určitě spousta lidí. A proč to říkám? Protože právě v dnešním postu je opravdu hodně pestrých barev, no a byla bych nerada, kdyby se jich někdo obával, je to zbytečné. V poslední době se ráda líčím cihlovými barvami, odstíny do oranžová, a ráda bych vyzkoušela i nějakou červenou. Červený odstín je snad pro každého veliký strašák, ale proč ne. Teď v létě je ideální příležitost na zkoušení takových barev. A teď už se podíváme na jednotlivé paletky, které jsem si pro vás dnes vybrala. Jsou to skvělé paletky značky Barry M, které jste u mě už určitě viděli.


BARRY M Rose Tinted

Romantická a jemná paletka Rose Tinted je pro ty méně odvážné. Poradí si s ní i začátečník. Naprosto dokonalé lehce hnědé odstíny pro denní líčení. Paletka obsahuje devět odstínů, matných a jemné třpytivých. 



BARRY M Sweet Caramel

Sladká karamelová paletka plná teplých odstínů. Naprosto nádherné balení, některé stíny v paletce jsou jako tekoucí karamel nebo med. Matné karamelové odstíny, třpytivé zlaté a odvážná rudá v naprosto dokonalém odstínu. I tato paletka obsahuje devět odstínů. 



BARRY M 40 PAN PALETTE

A tady už se dostáváme k neskutečně pestré paletě, kterou by ocenil i profesionál. Paletka obsahuje čtyřicet odstínů. Už teď vím, že si dost možná na všechny netroufnu, ale vypadá perfektně a musela jsem ji mít. Nedávno jsme s kamarádkou vizážistkou hledaly podobnou pestřejší paletku a jednu jsem si taky musela pořídit. Co na ni říkáte? Paletka nabídne několik zelených odstínů, teplých, studených, matných, třpytivých. Využijete ji i na líčení na různé karnevaly, plesy, svatby, jakékoliv události. Paletka 40 Pan Palette je snad nejlepším kouskem v mé aktuální sbírce palet. 




Tak co, vybraly jste si? Troufnete si třeba na takovou obří paletku? Určitě si vyberete to právé ořechové právě pro vás. Notino jich má v nabídce hned několik. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov