Chloé LOVE STORY EAU SENSUELLE

By Elizabeth Lore - 8/29/2022

Všem vám přeji krásný den, dnes mám pro vás recenzi nádherného parfému, který jsem vám ukazovala už na Instagramu. A dnes tu pro vás mám tady slíbenou recenzí této vůně. Dle vašich reakcí na Instagramu soudím, že je tento parfém opravdu hodně oblíbený. Nejedna z vás mi psala, že je to váš nejoblíbenější parfém už dlouhé roky. Myslela jsem si, že jsem za ty roky blogování otestovala snad všechny bestsellery, ale to jsem se evidentně hodně mýlila. Samozřejmě vím, že mi rukama neprošly všechny skvělé vůně, které u nás na trhu máme dostupné, ale ty hlavní, které jsou opravdu hodně oblíbené jsem už měla ozkoušené. Ale sypu si popel na hlavu, tahle vůně mi tu chyběla. Naprosto nádherný flakonek tohoto parfému s krásnou pudrově růžovou stužkou kolem uzávěru. Samotný uzávěr působí opravdu luxusně a nádherně, naprosto božsky. Zlatý oblouček nad uzávěrem mi připomíná jakousi korunu nebo slunce, nevím proč. Je opravdu nádherný, jako koruna sluneční královny. Focení tohoto parfému jsem si opravdu užila, jelikož to bylo hned hotové. Takhle nádherný parfém, to se fotilo samo. Naprosto perfektně zapadá doma police s mými oblíbenými doplňky. Je to nádherný klenot, který je škoda nemít vystavený na viditelném místě, že ano?



Od značky Chloé jsem se zatím nesetkala se špatnou vůní, která by mi nesedla. Ale vždycky je to vůně, na kterou musím mít náladu, jakési nastavení mysli a nebo mít jakési období. Například k vůni Chloe Nomade se vracím jen občas a nedokážu říct proč, miluji ji, ale má svůj čas. Asi jsem příliš senzitivní pokud jde o nošení vůní, možná taky proto jich mám tolik. Obdivuji ženy, které nosí stále jeden parfém a mají tu svoji vyvolenou vůni. Také mám dva parfémy, které jsem si koupila za posledních 10 let už nesčetněkrát a určitě si ještě mnohokrát koupím, ale vedle nich mám dalších 10 parfémů, které mám ráda a které doma musím mít. Nedokážu zůstat u jedné vůně moc dlouho. Mám je totiž ráda všechny. Ale teď už dnešní vůni LOVE STORY Eau Sensuelle. 


Jedná se již o třetí vůni z edice Love Story. Tato edice vůní překladu znamená milostný příběh, je tady inspirovaný Paříží a veškerou romantikou, kterou si umíte představit. Romantikou, která je pro Paříž tolik přirozená. Tato vůně má představovat smyslnost a ženskost, stejně tak i složení této vůně. Vůně začíná sladkou hruškou, osvěžujícím nádechem citrónu a tóny yuzu. V úvodu se prolíná s aromatem pomerančového květu, s vůní mučenky a heliotropu. V závěru pak objevíte mé oblíbené santalové dřevo, cedr a vzácnou ambru. Nezní tato květinová vůně dokonale? 


Doufám, že pokud tento parfém neznáte, že vás zaujal. Protože mě rozhodně ano. Narazila jsem na něj tolikrát a až teď se mi dostal do rukou. A jsem za to moc ráda, je perfektní. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 



  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov