Kuchyňský robot KLARSTEIN

By Elizabeth Lore - 8/03/2022

Všem vám přeji hezký den! Konečně jsem se dostala k dnešnímu článku o kuchyňském robotovi Klarstein. Dlouho jsem si ho přála, protože se mi strašně líbí jeho provedení, jeho design a krásná nabídka barev. Těchto robotů je několik různých typů, v různých cenových relacích. Oproti jiným robotům jsou roboti Klarstein hodně levné. Doma mám ještě kuchyňského robota Kenwood, kterého mám už spoustu let. Ale chtěla jsem si pořídit nějaký nový, hezčí. Máme novou kuchyň a tak jsem si chtěla udělat radost i novým robotem, který by se mi do nové kuchyně perfektně hodil, jak designově, tak i barevně. Objektivně ale musím říct, že tento robot má jisté chyby. Je viditelně lacinější, hlučnější, součástky jsou s lacinějšího materiálu a bohužel i z plastu. Stejně tak i výkon tohoto robota je slabší. Ovšem tomu se nedá divit, vzhledem k tomu, kolik tento robot stojí, ta cena je adekvátní. Rozhodla jsem se tedy, že jsi tohoto robota vezmu na chatu, abych mohla pohodlně péct své oblíbené dezerty s pomocí tohoto přístroje i na chatě. A doma si ponechám svůj starý Kenwood.



Tento robot má vše, co k pečení budete potřebovat. Příslušenství je skvělé, k robotu je i mísa a kryt na mixování, například U mixování šlehačky zabrání tomu, aby smetana cákala všude kolem. Výkon je slabší, ale poradíš jsi i s hnětením kynutého těsta bez problémů. A pokud se ptáte, zda bych tohoto robota doporučila, tak ano, jistě. Kdybych neměla porovnání s podstatně dražší m strojem Kenwood, myslím, že bych ty nedostatky ani neviděla. Ale jelikož mám srovnání a kuchyňské roboty používám už dlouhá léta, tak samozřejmě dokážu posoudit, který je lepší a mám už trošku jiné nároky na takový stroj. Určitě bych ho ale doporučila každému, kdo si chce ulehčit práci s ručním šlehačem a jinými přístroji. Tento robot vám postačí.











A to je k dnešnímu dni vše! Doufám, že se vám tahle mašinka líbí a že se na ni podíváte, stojí za to! Mějte krásný zbytek dne. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov