PAYOT HYDRA 24+ CRÈME GLACÉE

By Elizabeth Lore - 8/10/2022

Všem vám přeji hezký den! Dnes vám chci doporučit péči o pleť, kterou mám již osvědčenou a konečně jsem vyplácala všechny ostatní produkty, tak byla příležitost si konečně objednat tuto skvělou kazetu s kompletní péčí. Nerada mám doma několik produktů, takže jsem se opět snažila spotřebovat pleťový krém Mixa, který jsem vám doporučovala už posledně (také hydratační). I když je letos opravdu horké léto, mám problém s lokálně suchou pletí, hlavně kolem úst a nosu. A to i po použití krému, po čase se šupinky zase objeví. Payot Hydra 24+ přišla akorát včas. 



Denní pleťová péče

U tohoto krému je pro mě zásadní ta skvělá a svěží konzistence. Krásně voní, je lehce máslový, ale pomáhá mi vyléčit alergii na očních víčkách, mám v poslední době hrozně suchá oční víčka a tenhle jediný mi s tím dokáže pomoct. Používám ho samozřejmě i na krk a dekolt. Dává pleti intenzivní hydrataci po celý den, obsahuje také aktivní látky, které pleť regenerují a vyživují. Také sjednocuje tón pleti a pomůže vám v boji proti stárnutí. Pleť je díky němu svěží, jemná a hlavně hydratovaná 24 hodin. 



Čistící pleťová pěna Rituel Corps

Skvělá věc na vyčištění pleti i zbytků make-upu. Krásné balení, které je typické pro značku Payot. Opět i příjemná květinová vůně. Pleť vyčistí jemně a bez podráždění. Obsahuje výtažek z jasmínu a bílého čaje. 



Tělové mléko Rituel Corps

Tento produkt jsem zkoušela poprvé. Nakonec šel do kabelky a používám ho dle potřeby, prostě kdykoliv. 


A to je pro dnešek vše. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 




  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov