CHLOÉ LOVE STORY

By Elizabeth Lore - 9/09/2022

Všem vám přeji hezký den, minulý měsíc jsem vám sepsala recenzi na vůni z řady Love Story od značky Chloé. Byla to konkrétně Love Story Eau Sensuelle. A zaregistrovala jsem, že tato vůně je u spousty z vás opravdu hodně oblíbená, ale samozřejmě mě tím spíš lákala originální vůně, tedy ta původní, ta první z celé této řady vůní Love Story. Spíše se divím, že jsem rovnou nevyzkoušela nejdříve tu původní, tu první. Jsem velký detailista a mám ráda ve věcech řád a pořádek, no ale teď to tady napravím a řekneme si něco i k této vůni, která by na mém blogu určitě měla být. Mám ráda romantické vůně a celkově, není se čemu divit, teprve nedávno jsem se vdala, není to ani měsíc po naší svatbě a pořád se ráda obklopuji romantickými věcmi. Vůně Love Story mi učarovala. Začneme asi flakonkem a jejím vzhledem. Vzhled jako takový je velmi podobný, je zde jiná pouze barva stužky kolem uzávěru, tedy tato původní vůně má béžovou stužku. Celý parfém působí velmi elegantně, je ve zlatých a béžových barvách.

Vůně je inspirovaná noční atmosférou romantické Paříže. Na trh byla uvedena v roce 2014. Je to smyslná vůně, která nenechá žádného muže chladným. Na složení tohoto parfému je jednoznačně zajímavé složení a posloupnost, ta hlavně. Protože v úvodu vůně na vás nečeká rozkvetlá zahrada, ale naopak svěžest, osvěžující citron, bergamot, grep, hruška a vůně neroli. Není to úplně běžná květinová romantická vůně, viďte? Jakmile úvodní tóny této vůně odezní, ocitnete se konečně mezi květinami. Ucítíte madagaskarský jasmín, květ pomerančovníku, který je tedy klíčovou složkou této vůně, společně také z růží, sladkou broskví a černým rybízem. V závěru pak tóny hřejivého dřeva, pačuli a pižma, které dodávají vůni její smyslnou stránku. 


Květinové vůně, které obsahují i citrusy mám moc ráda, první takovou vůní v mojí sbírce byla vůně Versace Yellow Diamond, kde vůni dominují citrusy s vanilkou. Tehdy mi ji pochválil jeden muž, je to strašně krásný pocit, když vám muž pochválí parfém a ještě vystihne její vůni, její složení. Citrusy s vanilkou v této vůni učarují každému, takže pokud máte takové vůně také rády stejně jako já, určitě se můžete podívat i na tento parfém. 


A to už je k mému dnešnímu postu vše. Doufám, že vás vůně Love Story zaujala, stejně tak třeba i Yellow Diamond. Jsou to krásné vůně. Přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E. 





  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov