NIVEA Rose Touch

By Elizabeth Lore - 9/03/2022

Všem vám přeji hezký den, dnes mám pro vás recenzi na dva krásné a o nové produkty od značky Nivea. Tyto produkty jsou velice cenově líbivé, takže jsem neváhala a rovnou jsem si sadu produktu pořídila na otestování. Od této značky jsem minulosti měla z růžové rady již odličovací micelární vodu, která byla dvoufázová. Skvěle si poradí s řasenkou i s očními linkami, které nedostanete z očí jen tak. Dokázala jsi poradit opravdu se vším, takže jsem si řekla že rozhodně zkusím je tuto sadu kosmetiky s růžemi. Pokud jde o kosmetiku nebo jakékoliv vůně, například i parfémy, růže naprosto miluji. A taky ráda objevím výhodná produkty, které prostě nejsou drahé. Této sadě je pleťový krém a micelární voda. Produkty si samozřejmě můžete pořídit i zvlášť, neprodávají se jen v takové sadě, takže si můžete koupit jen to, co se vám hodí. Pokud jde o značku Nivea jako celek, nevybavím si snad jediný produkt, který by mi nevyhovoval. Milují jejich tělové krémy, krémy na ruce, dětskou kosmetiku. Ale teď už k dnešním produktům, na které se jednotlivě podíváme.



Micelární voda

Pokud jde o micelární vody obecně, buď milujete, nebo je nenávidí. Já mám ráda micelární vody hlavně dvoufázové, jak už jsem psala v úvodu. A to hlavně k odličování. Růžová řada obsahuje růžovou vodu, růžovou vodu jako takovou mám moc ráda, mám s ní skvělé zkušenosti. Díky růžové vodě bude vaše pleť dokonalá hydratovaná a zářivá. Po odlíčení vodu nanesete vatovým tamponkem na pleť a pak bude krásně hladká, svěží a voňavá. Podobnou micelární vodu jsem už dlouho hledala, zkoušela jsem i jiné značky, ale měla jsem vždy problém s velkým zčervenáním pleti, nevím proč, ale opravdu ze všeho jsem měla podrážděnou pleť. Po vyčištění pleti jsem ale cítila jakési pnutí a chtěla jsem pleti dát ještě trošku hydratace a také sjednotit svůj tón pleti. Tak uvidíme jak mi tato micelární voda pomůže. Ovšem to si dovolím hodnotit až po delší době. 


Pleťový krém

Naprosto nádherná vůně a úžasná konzistence, krém není mastný, což je to hlavní na co se koukám, když krám testuji. Úžasně se vstřebává a zanechává pokožku krásně sametovou, ten finish je opravdu skvělý. Má jemně růžovou barvu a moc hezký obal, uzávěr má pudrově růžovou barvu, která je moje oblíbená, dusty pink! tento krém je vhodný pro všechny typy pleti. Pleti poskytuje hydrataci a výživu až 48 hodin, tedy dva dny. O intenzivní hydrataci se postará také kyselina hylauronová, která také bojuje s prvními vráskami, slouží tedy jako prevence vrásek. Tento krém je částečně gelový, má tedy gelovou i krémovou konzistenci, což mi vyhovuje nejvíce. Nedávno jsem vám doporučovala podobný gelový krém od značky Payot. Na bázi gelu znám rovnou několik pleťových produktů, například vyloženě čistý gel od značky Clinique nebo také velmi dobrý čistý aloe vera gel od značky Holika Holika. Vyzkoušela jsem toho opravdu hodně a tak mám tedy dobré srovnání. Ale musím uznat, že tento krém a za takovou cenu je naprostá bomba. Určitě si ho koupím znovu, což nemohu říct jen tak o nějakém produktu, málokdy se stane, že se k nějakému produktu ráda vracím, jelikož produkty v péči o pleť hodně střídám. 



A tak pro dnešek už vše, doufám že vás produkty zaujaly stejně jako mě a že si třeba nějaký z nich pořídíte. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov