Moje balónková svatba

By Elizabeth Lore - 9/07/2022

Všem vám přeji hezký den! Dominantou mé svatby byla jednoznačně balónková výzdoba, kterou jsem měla v mysli už nějakou dobu. Nečekala jsem, že tuhle moji vizi zrealizuji právě na své svatbě, no stalo se a dopadlo to nádherně, no ne? Poprvé jsem tuhle balónkovou krásu viděla v Hradci Králové, v nákupním centru u jedné výlohy. To jsem ještě netušila, že to je práce šikovných ručiček z empathy! Po brouzdání na internetu jsem na empathy narazila a bylo vymalováno. Nechala jsem si poradit, dostala jsem spoustu doporučení co a jak vylepšit, kam co umístit, aby to bylo dokonalé. Co musím obzvlášť vypíchnout, je ochota. S ničím nebyl problém, odpovědi na sebemenší dotazy jsem měla prostě okamžitě, žádné komplikování, ale naopak jen užitečné rady.


A co empathy nabízí? 

Předně tedy balónkové dekorace, výzdobu oslav, firemních akcí, baby shower, rozlučky se svobodou, odhalení pohlaví miminka. Součástí je příprava a instalace u zákazníka na místě, kdekoliv budete událost mít. Já jsem je táhla až do Litomyšle! Nabízí také prodej balónků - s heliem, klasické, fóliové, dekorace na oslavy a tak dále. Pokud nepotřebujete velkou výzdobu, můžete si vybrat z nabídky tématických balonků, které vám připraví i s nafouknutím. Možný je i pronájem vybavení na svatby a akce - krabice s písmeny, kovový hexagon nebo etažér na jídlo, na candy bar nebo cokoliv, co budete na své svatbě chtít. 



Mimo to empathy vyrábí i dřevěné produkty s gravírováním - balonky se jménem děťátka, dřevěné omalovánky, milníkové kartičky, učící hodiny, personalizované podtácky (i na míru jako svatební dar se jménem novomanželů). 


Kde empathy působí? 

Holky z empathy najdete v Chrudimi, ale přijedou za vámi kamkoliv v pardubickém i královehradeckém kraji a okolí. Ani má svatba v Litomyšli nebyla překážkou. Vše je o domluvě a s nimi se určitě dobře domluvíte. 


Pokud jste zvědaví na další fotky, navštivte Instagram empathy! Najdete tam mimo jiné i spoustu inspirativních dekorací pro své oslavy a různé eventy. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov