Jak na zářivější pokožku?

By Elizabeth Lore - 4/03/2023

Všem vám přeji hezký den! Venku už je krásné počasí a já mám pro vás tipy ma prozáření pokožky. Péči o pokožku prožívám, mám doma zásobu tělovýchovy krémů, mlék, olejů a gelů. Na každou sezónu mám jiný. A nejednou se mi stalo, že mi kamarádka chválila pokožku nebo konkrétní krém, který u mě vyzkoušela, třeba na dovolené. Vždycky ráda ostatním něco doporučím a poradím. Moje sestra i máma už mě berou jako hlavního kosmetického poradce a vědí, že mám už vyzkoušené snad všechno. A došlo mi, že tu nemám ani jeden post o krémech na jaro nebo léto. I když dnešní tipy jsou spíše jarní. Letní produkty si představíme až přijde čas, těch mám o něco víc a jsou trochu jiné. Dnes to budou dva produkty!



Natural Bronzer self-tan lotion 

Venku už máme jaro a konečně přišlo na řadu vyletněné oblečení, odhalení kotníky ve světlých džínách, kratší rukávy a celkově odhalenější oblečení do příjemných teplých dnů. A proto jsem opět začala s mírným samoopalováhím a tónováním pokožky. Po zimě je moje kůže vždycky neskutečně bledá a taková šedivá, bez živého podtónu, nic hezkého. Cítím se komfortněji, když mám hezkou barvu už na jaře a lehce opálená kůže se světlým oblečením vypadá prostě krásně. Pokud hledáte nějaký krém, se kterým dosáhnete hezky opálené pokožky bez oranžových fleků a bez nepřirozené barvy, určitě vyzkoušejte toto tělové mléko od Garnier Ambre Solaire. A jako bonus se můžete těšit ze skvělé vůně, která u samoopalovacích přípravků není samozřejmostí. 



Dermacol Glitter my body - shimmering body lotion

Tento produkt jsem měla v hledáčku už nějakou dobu. Byla jsem se na něj dokonce podívat i na prodejně Dermacol, ale pak jsem si ho samozřejmě objednala za mnohem lepší cenu na Elnino. V kamenných prodejnách kosmetiku nekupuji už pár let. Cokoliv se mi líbí, hned jdu na Elnino a najdu to tam za mnohem lepší cenu. Na léto mám doma třpytivé tmavé oleje, ovšem ty jsou až příliš mastné a hodí se spíše k vodě nebo k šatům. Ale na jaro, kdy chci lehce opálené pokožce (ke které si dopomohu samoopalovacím mlékem) dodat jen trochu třpytu a lesku, se perfektně hodí toto tělové mléko. Je jemné, třpytky jsou takřka neviditelné, ale na sluníčku krásně zazáří. Mírně, nic přehnaného. A hlavně po použití nemáte mastnou pokožku jako po použití třpytivých letních olejů. 



Pokud vás produkty zaujaly, určitě je vyzkoušejte. Oba dva jsou skvělé. A to je pro dnešek vše! Přeji vám pěkný zbytek dne. Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov