REVOLUTION MAN nová kolekce vůní pro muže

By Elizabeth Lore - 4/01/2023

Všem vám přeji hezký den! Značka Make-up Revolution má právě v prodeji tyto nové pánské parfémy Revolution MAN. Vůně, které překvapily nejen svým vzhledem, obalem, kvalitou, ale také složením. Ve složení těchto vůní najdete například dubový mech, břízu, bergamot, pačuli a spoustu jiných zajímavých složek. Flakony parfémů jsou skleněné, zaujaly mě uzávěry, které jsou lehce magnetické. Při zavírání parfému cítíte lehkou sílu magnetku, která si přitáhne uzávěr k tělu vůně. Tento malý detail působí opravdu luxusním dojmem. Vůni je celkem šest, já tu mám pro vás dnes čtyři z nich. Vůně jsou dost odlišné, takže si vybere každý tu svoji. Záleží jaký typ vůně zrovna máte rádi a jaký hledáte. Pokud bych měla vypadat ten, který Mimoni nejvíce, bylo by to pravděpodobně Carbon Pulse a Limitless Noir. Pokud by šlo o vzhled parfému, nejvíce se mi líbí Resurrection, který je celý leskle stříbrný a krásný je také celomatný černý Limitless Noir. U obou dvou vůní mi lahodí nejvíce právě jejich složení a také jejich flakony. 

CARBON PULSE

Vonná směs této vůně startuje tóny bergamotu a sečuánského pepře, pak přichází na řadu jemný orientální a květinový podtón, který by měl posílit sex-appeal nositele. Tyto vůně se doporučuje nastříkat na pulzní místa těla, protože na těchto místech se vonné složky zásluhou tepající krve udrží déle. 

Vrchní tóny: sučuánský pepř, zázvor a bergamot
Střední tóny: koření, galbanum a jasmín
Základní tóny: eben, pačuli, cedr, bříza, kůže, santalové dřevo a ambrové dřevo 



INTENSE 

Horní tóny této vůně jsou pepřové a citrusové, následuje je hřejivé pačuli a dotek sečuánského pepře. Dřevité a pižmové tóny ucítíte celý den. 

Vrchní tóny: kalábrijský bergamot a pikantní pepř
Střední tóny: sečuánský pepř, levandule, růžový pepř, vetiver, pačuli
Základní tóny: cedr, ambroxan a labdanum



LIMITLESS NOIR 

Tato vůně je energická, vhodná pro svobodomyslného muže. Otevírá se citrusovými akordy, následují je mužné dřevité a květinové aromatické tóny.

Vrchní tóny:  citrónová kůra, bergamot, máta a pelyněk
Střední tóny: levandule, ananas, pelargónie a traviny
Základní tóny: santalové dřevo, cedr, ambra, pižmové tóny a fazole Tonka



RESURRECTION

Silná a rafinovaná aromatická směs, která začíná bergamotem a ananasem, následuje jemné navázání marockého jasmínu a svůdného pačuli, které společně s pižmem a vanilkou tuto vůni dotahuje k dokonalosti. 

Vrchní tóny: ananas, bergamot, černý rybíz a jablko
Střední tóny: bříza, pačuli, marocký jasmín a růže
Základní tóny: pižmo, dubový mech a vanilka



A to je pro dnešek už vše! Snad se vám nové pánské vůně budou líbit. To složení je opravdu dokonalé. Jsou to vůně za velmi příznivou a dostupnou cenu. A i přes to můžete mít velká očekávání, protože jejich složení se může rovnat velmi dobrým parfémům. Pokud jde o výdrž, doporučuje se parfém aplikovat znovu třeba po pěti hodinách jeho nošení. Pokud tedy patříte k těm, kteří se rádi navoní i během dne třeba v práci, bude se vám hodit. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov