LETNÍ #MUSTHAVES

By Elizabeth Lore - 7/22/2018

Dnes mám pro vás krásný a koukatelný článek. Jedná se o extra líbivé produkty, které jsem na blogu už dlouho neměla. Ano, vybírám si líbivé produkty skoro vždycky, ale tohle jsou opravdu klenoty už od pohledu. Dnes to bude o tom, co v lětě prostě musím mít. To znamená, parfém (musí být květinový nebo ovocný), voděodolná řasenka, pudr na rozjasnění opálené pleti a typická plážová paletka TheBalm NUDE plná nahotinek, to je jasné. Chtěla jsem mít dnešní post svěží a vyletnění, a určitě se mi to povedlo. Možná by bylo příznačnější sepsat recenzi o krémech na opalování, o samoopalovacích přípravcích, o tom jak chránit vlasy před chlórem, solí z moře apod. K tomu všemu se snad během léta ještě dostanu. Ale dnes se podíváme na kousky s puncem luxusu, které mám z Elnino


Parfém Montale není jen parfém. Při aplikaci, tedy při stlačení rozprašovače se sice zdá být normální. Ale když zatřesete lahvičkou, je zjevné, že je pod tlakem a odpovídá spíše spreji. Tím je jiný. Vzhledem k tomu, že je hodně zdobený kovem (i s přívěskem), je k němu v balení i praltické saténové pouzdro. Vybrala jsem si vůni Sunset Flowers, to léto čpí už jen z toho názvu. Pokud jde o design, i ten mi učaroval. Bílá se zlatým kovem, je to krása. Vůni bych srovnala s parfémy Marca Jacobse, Daisy. Je to prostě jemná, svěží, květinová vůně, která je na konci něčím hrozně zajímavá. 




Řasenky Helena Rubinstein se mi líbí snad všechny, určitě znáte i tu leopardí verzi. Jsou známé už jen tím jak vypadají. Já jsem se k ní rozhoupala až teď a to při hledání dobré voděodolné řasenky, byla to jasná volba. Objednávala jsem na Elnino, takže jsem byla zvědavá na její reálnou podobu. No, nezklamala jsem se, ta krajka je jako od krejčové. Je to neskutečně propracované a elegantní. Spíš až svůdné, svůdnou řasenku potřebuje každá z nás, ne? Snad nám něco z té své svůdnosti i propůjčí. Ale zpátky k recenzi. Podařilo se mi hezky zaostřit štěteček, takže ho nemusím složitě a zdlouhavě popisovat. Řasy hodně prodlužuje, pokud si nanesete řasenku i zvrchu, i zespodu, tak máte super výsledek. Určitě nedoporučuji nanášet tu druhou vrstvu hned, nechte to pár vteřin odpočinout. Ta řasenka se pak pěkně vrství a řasy protahuje do délky. Pokud jde o odlíčení, bez problému, kokosákem nebo dvoufázovým odličovačem.



A máme tu sprostou letní paletku TheBalm. Kdysi jsem měla její klasickou verzi, tahle plážová je ale neskutečná. Vtipnější paletku neznám. TheBalm má vlastně všechny paletky něčím vtipné, vždycky mají vyladěné názvy a celek té paletky vždycky něco paroduje. Stíny jsou samozřejmě dobře pigmentované, mám ji doma chvíli a už jsem ji zvládla docela dost vyplácat. Ráda se líčím denně, takže oblíbené produkty mám vždycky rychle pryč. Nafotila jsem vám ji hned, protože jsem se moc těšila, až do ní sáhnu štětcem a vyzkouším ji. O kvalitě stínů jsem ani nepochybovala, tato značka má prostě dobré oční stíny, za mě na jedničku, vždy! 





A nakonec to nejpompéznější, plechovka s meteority Guerlain. Já už jedny meteoritky mám, ale tuhle plechovku jsem chtěla možná už pár let. Kdo ne?  




Uff, a to je všechno! Nejradši bych o nich psala a mluvila pořád. 

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov