Jak se zbavit celulitidy?

By Elizabeth Lore - 7/01/2018

Všem přeji pěkný den! Dnes mám pro vás recenzi nového produktu Anticellulite od EMSPOMA, ale chci se zaměřit na celulitidu obecně. Nebudeme si vysvětlovat, jak a proč vzniká, už tak se budu rozepisovat, ale mrkneme se na způsoby, jak se s celulitidou poprat. Efektivně a rychle.


1. Podpořit tvorbu kolagenu
2. Dodržovat pitný režim
3. Správná aplikace krému
4. Úprava stravy


Tvorbu kolagenu podpoříte jednoznačně všemi body, které jsem výše popsala, je to jedno s druhým. Takže, dodržování pitného režimu je základ, pokud vám voda nelahodí, přidejte mátu, limetku nebo citrón. Dobrá věc je i vlažná voda s kajenským pepřem.




Správná aplikace krému je také důležitá, moc lidí na to nedbá a spoléhá čistě na produkt jako takový. Já tedy při aplikaci provádím malou masáž, kdy na kůži tlačím prsty a projíždím celé nohy, vyvíjím tlak bříšky prstů a pak přitvrdím klouby, můžete zkusit i krouživé pohyby. Uvidíte, že výsledek bude intenzivnější, prostě lepší. Bez masáže to dle mě nemá takový účinek. Tyto krémy jsou funkční, Anticellulite štípe a hřeje. Samozřejmě na kůži necítíte nic nepříjemného, ale pokud se vám krém dostane nedopatřením třeba do očí nebo do úst, ucítíte pálení, jako kdyby se vám do očí dostal pepřový sprej, je to zapříčiněné výtažkem z chilli papriček. Po aplikaci doporučuji umýt ruce, není to nic příjemného, takže na to myslete. A teď už se dostáváme k poslednímu bodu, kterým je úprava stravy. V prvé řadě je nutné z jídelníčku vyřadit sůl, pokud možno úplně. Sůl zadržuje v těle vodu, takže je to základní bod, který není radno zanedbávat. Tvorbě kolagenu nepomáhají ani jednoduché cukry, poškozují kolagenová i elastinová vlákna.


A teď už ke složení Anticellulite!

1. Capsaicin
2. Coffein
3. Jania Rubens 
4. Vanyllil butyl ether


Tento krém obsahuje kombinaci čtyř vysoce účinných látek, tedy Capsaicin, Coffein, Jania Rubens a Vanylil butyl ether. Začnu tím nejzajímavějším, čímž je Jania Rubens, jedná se o mořskou řasu, která je prospěšná při ochraně kyseliny hylauronové (má nejoblíbenější látka vůbec, největší kamarádka vašeho těla). Podporuje regenraci a stimuluje lipolýzu, čili odbourává tuky uložené v tukových buňkách. Coffein jak je známo podporuje mimo jiné metabolismus tuků a hlavně přispívá i k napnutí pokožky. Capsaicin, čili výtažek z chilli papriček je to, co je v tomto krému tak štiplavé, to stimuluje prokrvení a zároveň odbourává tukové buňky. A poslední kouzelná přísada je Vanillil butyl ether, který prodlužuje účinky všech funkčních látek a přispívá ke štěpení tuků. Co víc si přát, složení dle mě na jedničku.


Krém používám dvakrát denně a někdy si udělám zábal, postačí vám k tomu potravinářská fólie. Konzistence krému je nemastná, hodně hydratační a velice dobře roztíratelná. Nečekejte hutný mazlavý krém. Je vážně příjemný a dobře se vstřebává, což je nezbytné u provádění masáží, které jsem vám popisovala výše.


Tak a to by bylo k mému boji s celulitidou asi vše. K tomu ještě pár cviků a můžete se těšit na pěkné nohy i zadeček. Pokud máte problém s ďolíčky na břiše nebo kdekoliv jinde, i tam můžete krém použít. Nedoporučuji nanášet jen na oblast bikin, opět vzhledem k jeho složení, mohlo by vás to pálit! Mějte pěkný a štíhlý den bez ďolíčků! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov