Tylové sukně na míru

By Elizabeth Lore - 7/27/2018

Všem přeji pěkný den! Na dnešní článek jsem se moc těšila. Sukně Lovelytulle mám doma už nějakou dobu, ale až teď jsem se dostala k sepsání článku. Objednala jsem si teď krásnou světle šedou, ale doma mám už pudrově růžovou a ještě samozřejmě černou. Pokud budete sukýnky hledat, tady je Instagram a zde Facebook.

Ke všem sukýnkám mám nádherné a hlavně obrovské mašle, které se dají na sukni připnout, takže si ji můžete udělat elegantnější. A pokud by se vám mašle nehodila do celkového outfitu nebo k výraznějšímu a zdobenějšímu topu, tak ji prostě odepnete. Sukýnky jsou dělané na míru, takže se nemusíte trápit s výběrem velikostí. Taková sukně se vám hodí na spoustu událostí, viděla jsem je i na rozlučkách a dokonce i na několika nevěstách. Dle mě by to byl i pěkný dárek, sukně vám příjde zabalená v jemném papíru a ovalzaná lýkovým provázkem a s logem Lovelytulle.





Mašličky jsou obrovské a myslím, že je využiji i do jiných ourfitů. Ta černá dělá tu sukni takovou luxusnější. Ta růžová dělá sukni romantičtější a ta šedá dělá z té sukně elegantnější kousek. 








Střihů je spousta. Já si teď objednala klasickou dlouhou šedou. Ale objednat si můžete i asymetrickou, přední stranu kratší, vzadu delší, nařasenou. Nebo dlouhou ke kotníkům, taky s řasením. Všechny různé délky, i úplně kraťoučké. 






Na mém wishlistu je ještě nádherná tmavá fialová, naprosto kouzelná, natož s takovou obrovskou mašlí ve stejné barvě, obdivuji tu pestrost barev, kterou na Lovelytulle nabízejí. A k nim i stejné mašle z tak krásného materiálu. Hezké outfity se sukýnkami najdete na Instagramu Lovelytulle. 


A pro dnešek už je to všechno! Mějte krásný den princezny. Vaše Elizabeth

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov