Moje šperkovnice

By Elizabeth Lore - 7/19/2018

Všem přeji krásný den! Jak už jsem psala v nedávném článku se stolečkem Therese, měla jsem objednanou šperkovnici a konečně dorazila. Naprosto dokonalá, krásná a hlavně praktická. Jakmile jsem ji rozbalila a dala na svoji komodu, pomyslela jsem si, že to není jen šperkovnice, to je kus nábytku, je opravdu robustní. A hlavně je to něco, co se mnou snad zůstane dlouhé roky. Když jsem si do ní začala vkládat své šperky, pečlivě jsem si rozmyslela kam co dám. Každý prstýnek, každou náušnici. U všeho jsem si vybavovala ty příležitosti, které mám se svými šperky spojené. Hned na to jsem byla mile překvapená s šikovným rozmístěním přihrádek. Všechny jsou různě veliké, stejně tak i výška šuplíčků. Vejdou se tam i krabičky, hodinky, veliké náhrdelníky. 


Většinou má pro mě každá věc nějaký význam. Tato šperkovnice má na horní části vyřezávané květy růží, které mě charakterizují. Určitě si pamatujete můj prstýnek jménem Elizabeth, který je momentálně k dostání na www.olivie.cz!


Šperkovnice se jmenuje Rose, což nikoho asi nepřekvapí.


Dokonalá práce. Není to nádhera?



V prvním šuplíčku mám ocelové náušnice, piercingy a jeden náramek na kotník. Jsou to šperky, které jsem tak nějak nedokázala jinam zařadit a nechtěla jsem je dávat mezi bižu. 


Tady mám pozlacené šperky a značkovou bižuterii. Převážně náramky. 



Ve spodním šuplíčku mám obyčejnou bižuterii, chokery, veškeré kruhové náušnice a troje hodinky, které aktuálně moc nenosím.


Tady už mám hodinky, které nosím stále. Tento šuplíček nemá žádné přihrádky, což je pro hodinky jak děláné. 


Zde jsou převážně náušnice, které mám spíše na focení. A také svůj KUKU přívěsek s řetízky. 





A pro dnešek je to vše, přeji vám pěkný zbytek dne! E. 

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov