RANDOM

By Elizabeth Lore - 7/02/2018

Všem vám přeji pěkný den! Jak ai užíváte léto? Pro mě je to letos asi nejklidnější období, bez starostí a celkem i bez stresu. Čeká mě jen něco málo ohledně soudu, už se to docela táhne, vlastně to budou už čtyči roky, ale naučila jsem se to trošku vytěsňovat. Nejvíc mi pomáhá mé okolí, super lidi, zábava, rodinka moje. Zatím jsem se ještě nedostala k vodě, ani nemám chuť na opalování, spíš si ráda sednu s notebookem a věnuju se blogování, protože tu mám nějaké resty a dodělávky. Hodně se teď věnuji IG, ale ten blog je třeba taky oživit. Příspěvky mám sice pravidelné, týdně tu jeden je stále, ale chtěla bych alespoň dva. A vy určitě taky, no ne?


Chřestová sezóna, to je moje. Obzvlášť, když se s tím nemusím kuchtit sama. Nevím jak vy, ale já mám ráda teplá jídla, polévky, kávu i v horkých dnech.


Na Instagramu jste možná viděli moje nové Bangles náramky. Líbí se mi hlavně to balení, kožený pytlíček je celkem praktický, hlavně je to pěkný dárek. Krabičky jsou taky fajn, ale tohle je příjemná změna a vypadá to moc hezky.




Tak toto je moje, černá je prostě veselá barva a ten kryt jsem musela mít. Víte, že kryty jsem se vždycky hodně zásobovala a s novým iP už jich zase moc nemám, takže sbírám další a další. Mou nevýhodou je, že je hned dávám pryč, jakmile jsou odrbané, oprýskané a prostě hnusné. iPhone 8 je moc pěkný i bez krytu, ten povrch je úžasný, ale nebudu riskovat pád na zem. Zatím se mi sklíčko nerozbilo ani jednou, u předchozího iP jsem měnila sklíčko myslím šestkrát. A abych předešla dotazům, mám konkrétně iPhone 8 Plus (který jsem si koupila sama ze svých úspor, to jen pro ty rejpavé).


A aktuální velké téma, které by možná zasloužilo celý článek. Zase jsem se rozhodla zrenovovat svůj úsměv, k zubaři chodím skoro každý týden a momentálně se pyšním nádherným bílým úsměvem, zdravýma zubama, dásně také v dokonalém stavu. Ta cesta za zdravějším chrupem mi zabrala bez mála tři roky. Dřív jsem docházela na soukromou kliniku, ale akorát jsem prohloupila, je to na dlouhé povídání. Nyní navštěvuji svého zubaře a dentální hygienistku. Mám toho tolik, co vám můžu říct, dát tip a tak dále, chtělo by to článek. Zuby jsem měla vždycky zdravé, dle slov lékařů prostě kvalitní, ale když už se naskytl problém, tak to bylo fatální. Bojuji s tím, hlavně se svým strachem, to je asi nejhorší. Ale sama si stojím za tím, že zuby jsou naše vizitka. Holka může mít sebelepší obličej nebo postavu, ale když nemá zdravé zuby, těžko to dožene. U mě je bohužel hlavním problémem strach, ale o tom až příště. Vím, že to na mě někteří hrozně rádi vytahují, hledají na mě sebemenší detail, který by mi mohli vyčíst, že mám nějakou nedokonalost, ale já pro to alespoň něco dělám, celé roky. A abych se dostala k tomu, oč tu běží. Tohle je cestovní kartáček Curaprox Smart, je malinký, takže ideální do kabelky. Já k němu nosím i miniatury zubních past, takže si v klidu vyčistím zuby kdekoliv po každém jídle. Zubní nit je samozřejmostí, ale k tomu se dostanu až v samostatném článku, pokud se k tomu tedy někdy vůbec doberu!

Curaprox Notino

Pravidelně na Notinu objednávám svoje laky Alessandro, Striplac (ty slupovací). Nedokážete si představit, jak je obtížné je vůbec někde sehnat. Já jsem ráda za každý nový odstín, který si koupím a který se mi hlavně podaří sehnat. Momentálně jich mám asi deset, možná víc. A to považuji za veliký úspěch. Takřka všechny kamarádky v mém okolí už mají Alessandro taky, takže společně řešíme autenticitu odstínů (né vždy jsou odstíny stejné jako na obalu, spíš vůbec). Sehnat pěkný Striplac je boj.

Alessandro Striplac

Odstín Hurly Burly je asi nejznámější, ale já se k němu dobrala až teď. Zatím jsem ho nezkoušela, takže jsem zvědavá, jak doopravdy vypadá. Snad bude korálový, protože ten by se hodil.

Alessandro Striplac

Odstín Purple Secret jsem si nyní pořídila už podruhé, je fakt, že mám asi největší spotřebu, co jsem se tak bavila s holkama. Nevím proč, ale mě ty laky prostě mizí. Je fakt, že já jsem na nehty hodně zaměřená, takže je pořád dodělávám, jakmile se mi něco nelíbí.

Alessandro Striplac

Můj kožený náramek s korálky Aagaard už taky znáte, zatím tedy jen z Instagramu. Příteli jsem také jeden vybrala, on má pletený, já jednoduchý. Uzávěr je na magnet, ale ještě je tam šoubovací pojistka. 




Další lesky na rty do zásoby. Nikdy nemám dost, no každopádně se cítím zase jako nová, když mám jinou barvičku. Takový lesk pak věčně tahám v kabelce a nosím ho do úplného vypatlání, doslova. Lesky Vivid Hot Lacquer od Maybelline jsou novinka, která mi nesměla chybět. Je to lehce cihlová barva, ale s přirozenou barvou rtů pěkně splyne. Je hodně lesklý, neobsahuje třpytky, takže jsou rty krásně šťavnaté. V poslední době mi příjdou třpytky takové nehezké, moc je na rtech nemusím. Mám raději máslovou nebo krémovou konzistenci a vysoký lesk. Hlavně krytí. Nemám ráda tekuté rtěnky, kromě jedné jediné Diorky, takže syté lesky na rty jsou pro mě řešením.



Vzpomínková fotka na začátky s kocourem, tehdy jsme ho měli pár dnů a vůbec se nechtěl bavit. Před pár týdny se mi zaběhl, probrečela jsem celý den a nakonec se vrátil. Můžu vám říct, že takhle hrozně mi dlouho nebylo. Vypsala jsem na něj hned odměnu, protože to je kočka, kterou vám někdo mile rád ukradne. Až na to, že na cizí lidi je pěkně nepříjemný, takže by ho asi stejně brzo vykopli zpátky do ulic. Chudáček náš malinkej. 


Já už na tom Notinu objednávám úplně všechno, brzy přestanu chodit do obchodů. Osvěžovače, svíčky, vůně do auta, zbožňuji to. I vosky na pálení, svícny, lampičky na vosky. Tahle od Air Wicku se dává do zásuvky, voní neskutečně i na nejmenší stupeň nastavení intenzity. 


Kabelky od Lagerfelda vůbec nestíhám fotit, už mám tři, ale příležitostí na focení je málo. Tak alespoň malá ochutnávka. Maličká crossbody a k ní mini peněženka, malá ale hodně praktická.


Dnešní random končí, doufám, že se máte skvěle a mějte krásný den! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov