RANDOM

By Elizabeth Lore - 7/31/2018

Tak vám všem přeji pěkný den! V dnešním randomu poprvé vidíte část z příprav mojí nové šatny. Zatím kupuji doplňky, polštářky s krásným stříbrným vyšíváním, kozí kožešinu, zrcadla. Ale teď čekám na nábytek, na novou nádhernou válendu, stolek, taburetku a ještě mě čeká výběr skříně, rolety, lišty a poslední detaily. Konečně budu bydlet dle svých představ a nikdo mi do toho nekecá, už teď je to nádherné.


Moje nová kabelka Storm, kterou jste už možná zahlédli na Instagramu.


V komodě mám všechno, co se prostě nevejde do skříně, takže pár kabelek tam skončilo taky. 




Celý botník jsem vyčistila, botičky vyleštila a znovu hezky vyskládala. Taky se kocháte svým botníkem? 





Vánoční Lagerfeld, pořád jako nová! Chystáme se na výlet do Rakouska, třeba pořídím ještě jednoho Karla! Tyto kabelky teď možná potkáváte, ovšem tato je kožená, má korálový interiér, štítek i jiné logo. Outletovky vypadají trošku jinak, myslím, že ani nemají zlaté kování a hlavně nejsou kožené. Outletovku mám doma totiž taky, tak můžu soudit. A rozhodně si nemyslím, že outletovka je něco míň, tak to určitě nemyslím, jinak bych si ji nekupovala. 



Růžovka bohužel půjde k nové majitelce, dvě stejné asi nepotřebuji, zase jsem nakupovala a nepřemýšlela. 


Melissy od Vivienne Westwood mám už pár let, stále krásně voní. 


Můj stoleček z Therese. O tom už jsem vám psala zde


Taburetka také z Therese


Moje modla, MUIP.



V šatně jsem měla jednu skřín a tři stojany. Zredukovala jsem všechno na jeden jediný stojan. Je fakt, že ty další jsem jen přemístila. Musím dokončit jednu místnost, kam budu dávat zimní oblečení a obuv, v šatně to mít už nechci. Je to jak v hadrárně. Musím říct, že nakupování je závislost, pořád něco vymýšlím a hledám, odkázat vás můžu třeba na Otto-Shop, kde nyní probíhá letní výprodej.



Netuším, zda jsem vám svůj zrcadýlkový stolek už ukazovala, mám ho nakonec v rohu místnosti vedle toaletního stolku a na něm mám odložený fén, kulmu a žehličku na vlasy. 




A to je k aktualitám z mé šatny zatím vše! Krásný den mějte! Vaše E. 








  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov