RECENZE I Heart Revolution Chocolate 24k Gold

By Elizabeth Lore - 7/16/2018

Krásný den vám všem! Další paletka je na řadě, tentokrát čokoláda značky Makeup Revolution. Tyto čokolády mám ráda hrozně moc, jsem jejich zastánce, jsou prostě skvělé, krásné a kvalitní. Určitě znáte podobné paletky od konkurenční značky, ale já jsem se nejednou přesvědčila o tom, že dražší nutně nemusí znamenat lepší, čímž dražší dekorativku nijak nehaním, ale v tomto případě si valžně nedokážu představit, že si koupím tu dražší, ani náhodou. Tohle je můj poklad, je to pořádný kus čokolády! Objednávám je pokaždé na Notinu, vlastně všechny Makeup Revolution produkty, protože mají často nějaké akce konkrétně na tuto značku. 


V dnešním článku mám pro vás ty nejkrásnější swatche, konkrétně smaragdově zelený perleťový stín, to je něco nádherného. A ani jsem to přiznám se od této paletky nečekala, takovou pestrost. Čekala jsem jednoduše několik odstínu růžové zlaté, ale to jsem se pořádně spletla. Nabízí toho mnohem víc. Sytě růžová, zmiňovaná smaragdová a krásné zlaté odstíny. Makeup Revolution u mě zase boduje. Mimochodem, tyto paletky se mi obecně dobře nanášení navlhčeným štětečekem, jsou pak krásně syté. 


Růžových odstínů je tu tedy nejvíc, ale také něco čokoládového tu jistě najdete. Všechny odstíny Rose Gold paletky jsou perleťové. Jsou to teplé barvičky, krásně se spojují, kupodivu i ta smaragdová jde dohromady s tou jemnou růžovou.  




Tady máte naprosto dokonale zachycený detail několika barviček. Krásný podkladový stín, zajímavá růžová a hned vedle lehce měděná čokoládová barvička. 


Kombinace zlatavého odstínu s růžovou. Nečekaně krásná kombinace, je tam i trocha toho smagadově zeleného odstínu. Vždycky spojuji minimálně tři barvičky, když nepočítám podkladové odstíny. 


Pokud jde o design paletky, to nepotřebuje sice komentář, ale já to ráda okomentuji. Metalická barva tabulky čokolády, no není to boží? Za tři stovky je tato paletka naprostým pokladem. Pokud na Notinu chytnete slevu, za dobrou cenu ji s přehledem ulovíte. Díky těmto čokoládám mimo jiné hodně ušetřím, stojím si za tím, že to jsou perfektní paletky, všechny. Mimo jiné i krásně voní. A to už je maximum. No, jsem prostě jejich fanda a doporučuji je všem a všude. Navíc je to produkt, který ani nepotřebuje žádnou obhajobu, zná je myslím každý. Nyní mám jen dvě, ještě mám klasickou zlatou. Ale mám i malý čokoládoový rozjasňovač s tvářenkou. Design čokolády je stejný, jen menší balení, na blogu už jste ji určo viděli. 


A to už bude pro dnešek vše. Přeji vám pěkný začátek týdne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov