ABOUT YOU

By Elizabeth Lore - 3/13/2019

Všem přeji pěkný den! Dnes mám pro vás random se spoustou fotek jako vždycky. Osobně mě randomy za ty roky pořád baví a doufám, že vás taky.


Nová šperkovnice. Podobnou krabičku už mám, mám tyhle třpytivé boxíky moc ráda. Dávám do nich i kosmetiku nebo vatové tamponky, využiju je všelijak.


S novým telefonem přišly na řadu i nové kryty. Tenhle je s tekutým fluidem, uvnitř perličky a třpytky. Zvykám si na červenou barvu, pořád tahám jen černou a už je to nuda. Tento je značky Karl Lagerfeld.


Pokud jde o značkové věci, které většinou nemůžu sehnat, jdu na About You a objednávám vše přes internet. Třeba značku Sublevel seženu jenom tam, nebo v Rakousku, což je trochu z ruky. Kožíšek Sublevel patří mezi aktuální trendy, ale hlavně skvěle sedí a je heboučký a hladký, cítím se v něm jako v peřince. 




A tenisky na jaro Puma, semičky s perličkama a stužkou místo tkaniček. Vžycky si vyberu něco, co prostě nikde jinde nemají. Na About You hledám vždycky podle značek v jejich seznamu a mám to hned.



Kožíšky jsem si zamilovala, takže jsem si pořídila ještě jeden s kapucí v černé barvě. A to by mi snad mohlo stačit. Šedý je s límečkem a je o něco dělší. Využiju krásně oba dva.


A abyste neřekli, ukážu vám i chlapečka, už mi z něj vyrostl velký chlap. Utíká to šíleně. Stejně jako já miluje Pikačua, je to super, jak se všechno opakuje. Stejně tak i trendy, třeba jako tahle vatovka s límečkem. Všechno se to vrací, i pokud jde o hudbu, nejradši mám devadesátky a věřím, že nejsem sama.


A to by bolo k dnešnímu dni všechno! Mějte krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov