Výhodné vánoční nákupy, slevy a další výhody

By Elizabeth Lore - 12/09/2019

Všem vám přeji pěkný den! Možná je to na některé ještě hodně brzy, ale já už řeším Vánoce od srpna a nemůžu si pomoct, léto vlastně celkem uteklo a rychle se ochladilo, sice teď byl podzim mnohdy krásně prosluněný, ale já i přes to doma pálila vánoční svíčky Yankee Candle, které už teď mám nakoupené do zásoby, protože Vánoce mám strašně moc ráda, i vánoční vůně a už teď si doma dělám prostě lehce Vánoce. Našla jsem tenhle krásnej vánoční růžovej stromeček, je plný barevných flitrů, hlavně ta růžová, není sladkej? Je fakt, že jsem si sama před sebou s tím stromečkem na stole případala zvláštně, když jsem dávala o pár dnů později na stůl podzimní listí a dýně, ale i tak ho na stole pořád mám. Každopádně dál už to přehánět nebudu, zůstanu u svíček a stromeček možná časem sklidím, uvidíme!


No a ještě jsem si doma připřavila pro prcka perníčky, protože jsou prostě strašně roztomiloučký a hlavně vánoční! Pokud chcete doma mít pak pěkné kafíčko nebo kakou se šlehačkou a ozdobit si ho perníčkem.






A u Vánoc ještě chvíli zůstaneme. Vybrala jsem si krásný ubrus pro štědrovečerní večeři, letos ve stříbrné. No a podařilo se mi ho hned propálit, ale naštěstí má skoro tři metry, takže tu propálenou část nechám ustřihnout a kraj pak vezmu obnitkovacím stehem a bud jako nový, takže není problém. Hodně věcí do domácnosti objednávám přes Tipli, kde si najdu všechny obchody s takovým zbožím a hledám to nejlepší a nejvýhodnější. Jde o cashbackový portál, kde máte jednoduše cashback ze svých nákupů. Každý obchod má jiný cashback, takže si to můžete i přehledně porovnat, co se vám vyplatí víc. Najdete tam známá jména jako je Aliexpress, About Yout, Bonprix, taky třeba BENU lékárnu a spoustu dalších obchodů. Mám tady pro vás i registrační odkaz s bonusem 100 Kč. Klikni sem, zaregistruj se a máš to tam!



Letos budu zase péct,už teď mám chuť pustit se do pečení, možná si dám jen cvičně linecký! Pečete doma? Nebo objednáváte? Já si objednala cukroví jen jednou, protože jsem posera a nedělám krémové. Jeden rok jsme dostali cukroví i od babičky s prababičkou z Brna, což bylo nejkrásnější a nejlepší cukroví, které jsme kdy měli, obrovská bedna a tolik druhů, všechno titěrně nazdobené a krásné. Snad se k tomu jednou dopracuju. Já zatím peču jen něco málo, ale neflákám to, vždycky si s tím pohraju.



Od minulého roku máme konečně svůj tradiční zvoneček ke stromečku. Nádherný kovářský zvon, seženete ho snad i letos v Manufaktuře. Manufaktura má nádherné vánoční ozdoby a klasické české výrobky. Už se těším, co tam najdu tento rok!


A taky udělám svůj vaječňák, na který jsem minulý rok spotřebovala čtyři flašky a několik menších lahviček. Tento rok se budu mírnit, koupila jsem si na to zase další lahvičky a budu plnit a zdobit. Fakt se na to všechno hrozně těším, jsem blázen, ale sotva přestalo svítit sluníčko, už jsem v hlavě řešila Vánoce.


Pro dnešek to bude každopádně všechno. A pokud nepatříte mezi vánoční nadšence, tak se omlouvám, ale cením, pokud jste článek četli až do konce! Přeji vám všem pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov