Tipy na vánoční dárky od L'Oréal

By Elizabeth Lore - 12/06/2019

Všem přeji pěkný den! Dnes mám pro vás článek věnovaný vyloženě jedné jediné značce. Podíváme se na moje oblíbené nebo hlavně nejčastěji pořizované produkty L'Oréal, které bych vám mohla doporučit také jako vánoční dárky, můžete si sestavit vlastní balíček. A jak už víte z minulého postu, Notino vám může vše i hezky zabalit do vánoční krabičky s obrovskou stužkou. Vše si objednávám stále dokola a bude to už pár let. Začneme tím dle mě nejlepším, čímž je True Match, skvělý make-up, který myslím nikdo nikdy nehanil. Používala jsem ho ještě v dobách, kdy měl úplně jiný obal. Vytváří na pleti krásný sametový finish, kryje tak akorát a na obličeji nevytváří masku. Někdy si ho naplácám na obličej hodně a stejně vypadá dobře, zafixuju transparentním pudrem a jsem spokojená. Všimla jsem si, že je trošku jiný než dřív. Přes skleněnou lahvičku je vidět, že obsahuje maličké zlatavé třpytky, které mají pleť rozjasnit. I přes to je ale celkový výsledek hezky matný a přirozený, třpytky na pleti nejsou čitelné, toho se nebojte, efekt diskokoule nehrozí. Myslím, že tento make-up každý zná, takže není třeba ho zdlouhavě popisovat. Ale je fakt, že se mě stále občas někdo zeptá, jaký používám make-up nebo jaký make-up bych doporučila. Pokaždé to je Affinitone od Maybelline a hned v závěsu za ním je tento poklad od L'Oréal. Zkoušela jsem všechno možné, Chanel, Dior, Estée Lauder, různé druhy, bylo jich fakt hodně, ale pořád mi vychází jako nejlepší tento True Match a pak onen Affinitone. Předně tedy cena a výdrž. Jednou jsem si pořídila make-up Chanel Aqua, byl boží, ale teda neuplynul ani měsíc a bylo po něm. Takhle rychle mi make-up ještě nezmizel. Možná jsem ho hodně plácala, ale nevím, fakt byl hned pryč. Chanel má dobrý třeba Les Beiges. Od Dioru jsem měla ráda Diorskin Forever, ten jsem si kupovala jeden čas pořád dokolečka.


L'Oréal Paris má nové tyto oční stíny Color Queen. Jsou pěkném čirém obalu, ale po otevření vidíte, že jsou holografické. Jsou hodně perlěťové a třpytivé, mám ráda tento druh očních stínů na pohyblivé oční víčko. Vybrala jsem si světlý odstín Queen a měděný Almighty. Na štětec se toho moc nenabere, na prst je to lepší nebo je doporučený pěnový štěteček, takový ten obyčejný.







Tužka nebo možná spíše pero Micro Tattoo nepatří podle mě až tak úplně mezi dekorativní kosmetiku. Je to barva na obočí, která vydrží cca tři dny. Štěteček je ostrý a hodně přesný. Odpovídá tetováži. Když jsem ji jen zkoušela na hřbet ruky, ani nešla rozmazat, má precizní ostrý kartáček, který přesně nakreslí jakoby chloupky. Je to dobrá věc na léto, k vodě, na dovolenou. Je důležité být přesná, protože se to pak opravdu né snadno odličuje. 




Taky mám moc ráda L'Oréal limitky, limitované edice mají vždycky vážně nádherné a propracované. Pokaždé mě šokuje i jejich cena. Určitě si pamatujete třeba limitku Pierre Balmain. Krásná byla i tato limitka pro filmový festival v Cannes (je to letošní limitka pro rok 2019). Nádherně vyřezávané rtěnky, motiv lístečků na obalu. Z této limitky jsem měla dvě rtěnky a řasenku.



Od dekorativky přejdeme na vlasy. Dávno jsem zanevřela na kadeřníky, tou dobou jsem si tedy sama objednala zesvětlovače L'Oréal Colorista, konkrétně Brunette Bleach na celou plochu vlasů. A pak Blonde Bleach na pramínky. Je to důležité to neprohodit. Z hnědých vlasů jsem se šetrně dopracovala k hezkým blond odstínům, které pak vlastně dotáhnete přelivem.





Odstíny byly ze začátku všelijaké, ale byla jsem moc spokojená. Ze stejné řady Colorista doporučuji i silver šampon, který vlasy hodně vybělí, už na mokrých vlasech je vidět, jak potlačí žluté tóny ve vlasech. Mám ráda i silver šampon Schauma, taková ta klasika, ale zkuste spíš ten Colorista, uvidíte rozdíl.


A to by bolo k mým L'Oréal oblíbencům asi všechno. Možná, nebo spíš určitě jsem něco zapomněla, ale na to se mrkneme zase příště. Všem vám přeji pěkný den! Vaše E.




  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov