Poslední vánoční dárečky!

By Elizabeth Lore - 12/10/2019

Pokud jste koukali na můj Instagram, už jste viděli mou nadílku parfémů Lancôme a Chloé. Dvě různé značky, ale nevím proč, v mých očích jsou tyto dva parfém hodně podobné, alespoň vizuálně a celkově ty kampaně se mi zdají velmi podobné. Balení v pudrovách barvách, průhledné flakony s decentními kovovými detaily, Nomade má navíc i koženou stužku.



Dárková kazeta Chloé Nomade obsahuje plný parfém, tedy klasickou velikost, jednu miniaturu parfému a tělové mléko. Kazeta se nese ve vánočním duchu značky Chloé.






Jedná se o chyprově ovocnou vůni, hlavním poselstvím této vůně je svoboda a proto je také určena všem svobodomyslným ženám. Tváří tohoto parfému je herečka Ariane Labed, která se pro to samozřejmě perfektně hodí. Hlavu parfému tvoří mirabelka, citron, mandarinka a bergamot. Srdce parfému tvoří jasmín, broskev, frézie a růže. V základu pak mé oblíbené santalové dřevo, zajímavý dubový mech, který tuto vůni dělá tolik zajímavou a pačuli společně s bílým pižmem.






A zde už máme prostor pro Lancôme Idôle. Chyprově květinová vůně (Nomade je ovocná). Rozvoní se hruškou a svěžím bergamotem, přechází do tónu indického jasmínu, stolisté růžne De Mai (turecká růže), která vůni dává opojně silné aroma. A dotváří ji vanilka a bílé pižmo. Je to vůně, která v člověku svým složením vzbuzuje zvědavost. Pokud už ji znáte, určitě víte o čem mluvím, ten první dojem z vůně je skvělý.




Když jsem viděla parfém v různých reklamách, zaregistrovala jsem ho. Ale doopravdy mě zaujal až osobně, právě svým zvláštním flakonem. Je to skleněná placatka v kovovém rámu. Působí luxusně, krásně, jemně a kouzelně.





Máte doma některý z těchto dvou parfémů? Nebo si jej snad přejete pod stromeček? Nevím proč, ale tyto dvě vůně mám hodně spojené, třeba to tak taky někdo cítí, snad nejsem jediná. Jsou sice rozdílné, ale jako celek je vnímám prostě takovým způsobem. Doufám, že pod stromečkem každá z vás najde ten vytoužený parfém. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov