Jaké vánoční dárky jsem vybrala v Manufaktuře?

By Elizabeth Lore - 12/09/2019

Letos jsem udělala největší nákup v Manufaktuře za celé roky. Vždycky se mi líbí hromada věcí, ale snažím se být rozumná, protože kdybych rozumná nebyla, tak bych si vzala úplně všechno. Tentokrát jsem si ale řekla, že beru všechno, co mi padne do oka a všechno, co jsem si chtěla pořídit už v dávno. Začneme touto krásnou průhlednou dózou s kuličkami do koupele. Jsou to zvláčňující koupelové kuličky s bambuckým a kakaovým máslem, levandulí, růží a měsíčkem. Komu by se zalíbila dóza, můžete si ji koupit i zvlášť.









Potom jsem vybrala sůl do koupele. Konkrétně brusinku a růži. Takhle krásně si můžete nechat dárečky zabalit od šikovných slečen na prodejně. Případně si můžete koupit i Manufaktura dózu z eko kůže, do které všechno naskládáte, k dóze je i saténová stuha.






Zmiňovaná dóza, kterou jsem si koupila na kosmetiku, vypadá krásně v koupelně, ale i v šatně na toaletním stolku.




Pokud jde o sůl do koupele, vybrat si můžete z různých balení, tohle vypadá také krásně. Opět jsem si nechala sůl zabalit.



Na moji nehtovou lupénku neustále zkouším nové věci a už několik dnů (denně) používám tento olejíček na nehtovou kůžičku Nail Therapy. Některé oleje paradoxně vysušují, tento má takovou řekla bych lehce gelovou texturu, dobře se do kůže vpíjí. Obsahuje oleje z mandlových, meruňkových a hroznových jader. Dále panthenol, citronový a levandulový esenciální olej a vitamín E.





Potom jsem si pro sebe ještě vybrala SOS gel proti akné, kamarádka ho hodně chválila. Zatím jsem ho zkoušela jednou přes noc, lokálně. No a pomohlo to! Takže pokud máte trable s občasnými pupínky, tohle prubněte, má bylinkovou vůni, levandulovou. Obsahuje levanduli, to je jasné, dále vřídelní sůl a hřebíček.


Na prodejně jsem objevila i tyto šperky od Iwy Winter. Vybrala jsem jeden s čirými kamínky a druhý světle růžový. jsou to české šperky vyráběné v našich českých sklárnách.



S Manufakturou u vánočního stromečku zaručeně zazáříte. Moc se mi líbí i balení, ke kterému si můžete vybrat i štítek, dárkovou kartičku s věnováním. Příště vám ukážu Manufaktura ozdobičky na stromeček! Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.




  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov