NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 10/08/2020

Všem vám přeji krásný den! Pravidelné nákupy a novinky jsou tu a tentokrát začnu tím nejlepším, což jsou jednoznačně štětce Notino. Jsou obří, krásné a zvláštní, všimněte si tvarů štětin. Štětec na konturování je hranatý ve tvaru kosočtverce, štětec na make-up je plochý a uvnitř má dolíček na produkt nebo zajímavý čistící štětec. Podobné štětce jsem zatím neviděla. Je k nim i hezké růžové pouzdro. Jak se vám líbí?







POWDER AND BLUSH (pudr a tvářenka)


FOUNDATION (make-up)


CONTOUR (konturovací štětec)


FACE CLEANSING (čistící štětec)


Co neodmyslitelně patří k podzimu? Krémy na ruce! Ziaja v tomto nikdy nezklame a cenově to je nejlepší. Mám ráda skoro všechny Ziaja řady, ale tentokrát mám náladu na kokos. Konzistence je moc příjemná, rychle se vstřebá a nenechává v dlaních nepříjemný film jako některé nedobré krémy. Je to pro mě hodně důležité hlavně v autě, když potřebuju řídit. Nesnáším upatlaný volant od krému.



Musím říct, že vlasům dává to počasí tento rok opravdu zabrat. Nejdříve léto, sůl v moři a ostré slunce. A teď rychlý sešit do pozemních teplot a deště. Olejíčkuju jak divá, doporučit vám můžu tento olejniček Wella Professionals, nádherně uhladí vlasy a jsou pak takové pružné a na dotek hned zdravější. Konkrétně tento olej Oil Reflections je i rozjasňující. 


Pokud máte rádi balzámy na rty a potrpíte si na ně, tento balzám na rty EOS vás určitě nezklame, a ta vůně je naprosto dokonalá. Balení se mi moc líbí. Doma mám i EOS vajíčko, ale přece jen mi klasika asi vyhovuje víc. Vybrala jsem si konkrétně Strawberry Sorbet, tedy jahodový sorbet, protože miluju tu vůni.





Pak tu mám nové obrázky do našeho domku. Je to naše druhá objednávka z Desenio, tentokrát to budou obrázky na chodbu a schodiště. 




Podzimní doplňky hledám co to jde, protože narozdíl od léta je podzim na doplňky dost chudý. Takovou čelenkou se dá outfit hezky oživit. Takže jsem rovnou vzala dvě, sehnala jsem je v letním výprodeji asi za dvacku. Což je super, krásná cena. 


Z doplňků tu pak mám ještě nové dioptrické samozatmavující brýle, myslím, že jsem vám je na blog ještě nedávala. No pokud ano, tak se omlouvám, jsou tu zas. Jak se vám líbí klasické malé zlaté pilotky?


Dále tu mám své dva oblíbené podzimní parfémy. D&G L'Impératrice tedy úplně podzimní rozhodně není, ale jelikož nemám ráda kořeněné, dřevité, orientální a celkově těžké vůně (kromě jedné jediné), tak si ráda zlepším den i květinovým nebo sladkým parfémem, což je právě tahle trojka L'Impératrice. 

HLAVA kiwi, rebarbora, růžový pepř

SRDCE jasmín, meloun, brambořík

ZÁKLAD pižmo, santalové dřevo, citrónové dřevo



Narciso je onen jediný zmiňovaný dřevitý parfém, který snesu. Ale opravdu jen lehce, je totiž hodně výrazný a nesmím to s ním přehánět. 

HLAVA garderie, bulharská růže (asi proto mi tolik voní pouze tento jediný)

SRDCE pižmo

ZÁKLAD cedr, vetiver


A pro dnešek už to bude všechno. Přeji vám krásný zbytek podzimního dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov