AKTUÁLNĚ OBLÍBENÁ DEKORATIVKA

By Elizabeth Lore - 10/23/2020

Všem vám přeji hezký den! Dnes bych vám ráda ukázala svoje oblíbené produkty, které v poslední době leží na mém stolku a řekla jsem si, že to budou produkty, které budu v následujících dnech používat nejvíc a to tak dlouho, dokud je nespotřebuji. Občas to tak dělám, protože mám pak doma spoustu krásných produktů, které jsem si vybrala a pak ani nemám čas je použít nebo na ně dokonce dokážu úplně zapomenout a zůstanou někde na dně šuplíku, ani o nich nevím a dokonce jsem schopná objednat si jiný podobný (takřka stejný) produkt, přitom už ho mám doma. A právě proto si čas od času dám do své přihrádky s denním líčením dám něco, co chci prostě spotřebovat a do té doby nechci používat cokoliv jiného. Neříkám, že se mi to vždycky podaří dodržet, hlavně se pořád dál a dál dívám na další nový make-up a cokoliv k líčení, protože mě to moc baví a možná už jsem takový sběratel. Určitě to mnozí z vás znají. Nebudu snad jediná! 


Obzvlášť u paletek s očními stíny je to v mém případě nekonečný problém. Momentálně mám nahnutých asi dvacet paletek, které mám rozpitvané. Tuto paletku Bourjois Chocolat Nude Edition jsem si vyhlídla na podzim a samozřejmě jsem do ní zatím sáhla jen párkrát. Přitom obsahuje tak nádherné odstíny, je skvěle pigmentovaná, stačí do ní jen jednou sáhnout. 



Nafotila jsem vám swatche odstínů, které se mi líbí asi nejvíc. A hlavně jsou to odstíny, se kterými se mi obecně nejlépe pracuje. Poslední roky jsem vysazené na teplé odstíny. Ale byly časy, kdy jsem milovala šedé studené barvy na očích. Zvláštní. 



Pak tu mám opět nádherný produkt, klenot. Je to rozjasňující pudr, který je dobrý k aplikaci také jako bronzer nebo tvářenka. Tedy na ta místa, kam si dáváte bronzer nebo na celý obličej jako pudr. K těm odstínů, které jsem tu dnes vypíchla z paletky Bourjois Chocolat Nude Edition. Má krásnou a ojedinělou barvu, je taková zlatá až béžová, vyloženě se netřpytí a to se mi líbí. A ten obal je opravdu nádherný. Makeup Revolution se tento kousek opravdu povedl. No, vychvalovala jsem ho na blogu už jednou, je skvělý. 





Pak dva naprosto dokonalé lesky. Nobea je má aktuálně oblíbená značka produktů na rty, momentálně mám doma šest kousků (rtěnky a lesky). Jsou cenově dobré a hlavně jsou na rtech příjemné a když si vyberete nějaký odstín, tak úplně stejně vypadá i na rtech. Nobea Satin Lip Gloss je sice lesk, ale kryje krásně jako rtěnka. No a pak zlatý (nebo vlastně stříbrný) lesk na rty Makeup Obsession plný třpytek. Ten se mi líbí na rty s troškou podkladu, klidně i trochou make-upu. 


Makeup Obsession Feels 



Nobea Satin Lip Gloss 



A co vy? pečlivě spotřebováváte nakoupené produkty nebo jste už tak trochu sběratelé jako já? Pro dnešek je to každopádně všechno a přeji vám krásný zbytek podzimního dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov