Moje oblíbené rtěnky a lesky na rty!

By Elizabeth Lore - 10/29/2020

Všem vám přeji hezký den! Po nějaké době mám pro vás vyloženě rtěnkový post, možná trošku lískový, no najdete tu to i to. Lesků a rtěnek mám asi desítky, což mě moc netěší, protože už teď je jisté, že je nestihnu spotřebovat a stejně jsem schopná koukat po dalších a vybírat si nové a nové. No snažím se v poslední době produkty opravdu pečlivě spotřebovávat a používat ty, které jsou rozdělané nebo ty, které mám nejdéle. Udělat si v tom pořádek je čas od času potřeba. Pokud jde o mé oblíbené barvy nebo konzistence rtěnek, nic se moc nemění. Mám ráda fialové matné rtěnky, nevím proč, ale tmavé nebo světlé fialové rtěnky mám šíleně ráda. A pokud jde o matné rtěnky, oblíbené mám i hnědé, tmavě hnědé nebo čokoládové. Podařilo se mi celkem nedávno najít i tmavě hnědý lesk, vypadá na rtech jako horká čokoláda. A pokud jde o konzistenci, u matných rtěnek nesnesu suchý pocit rtů nebo pnutí rtů, určitě víte o čem mluvím a co mám na mysli. Když už si vyberu matnou rtěnku, tak to musí být sakra dobrá, aby mi nebyla na rtech nepříjemná. A pokud jde o lesky, mám ráda krémovou, máslovou a lehce lepivou konzistenci. Líbí se mi, když lesk na rtu působí rozlitě za hrany rtů a zároveň je hustý, takový máslový. Divili byste se jak je těžké najít ten pravý, který nosím pak každý den. V dnešním postu vám doporučím ty nej, levnější i dražší, ale hlavně kvalitní. 


Začnu leskem Revolution PRO, který mám doma sice jen pár měsíců, ale je naprosto dokonalý. Je krémový, konzistence je na rtech velice příjemná a hodně kryje! Takže barva, kterou vidíte, je pak i barva, kterou budete mít na rtech. Některé lesky jsou málo krycí, vlastně jen dodají rtům lehce barvu a vysoký lesk. Ale tento je i dobře pigmentovaný a barví skoro jako rtěnka. Tekuté rtěnky jsou taky moje oblíbené, pár jich doma mám, ale lesk je pro mě pořád lepší. 




Lesk na rty NYX Professional Makeup mám ráda už dlouhé roky, jednou jsem si pořídila i adventní kalendář se spoustou rtěnek, měla jsem novou rtěnku na každý den. Vynikají pestrou škálou odstínů. Butter Gloss nebo Intense Butter Gloss perfektně kryjí a jejich barvy jsou na rtech krásně syté. Jsou dva různé druhy lesků, ale dobré jsou oba, mám je vyzkoušené. Kupovala jsem si je pořád dokolečka, i teď jich doma pár mám.



A abych to tu měla kompletní, mám tu ještě matnou rtěnku. Můj oblíbený fialový odstín a zároveň má oblíbená značka matných rtěnek a konkrétní typ rtěnek, což je Maybelline Super Stay Matte Ink. Na rtech velmi příjemná a krásně voní. Rty vydrží klidně celý den a není potřeba žádná korekce během dne. Dá se i vrstvit, ale opatrně, aby se vám pak během dne nezačala drolit. Opět zde najdete pestrou škálu krásných odstínů, já mám myslím čtyři!



A to je pro dnešek všechno. Doufám, že se vám dnešní tipy líbily a přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.




  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov