PLÁNOVÁNÍ DĚTSKÉHO POKOJE

By Elizabeth Lore - 2/17/2021

Abych řekla pravdu, poslední dobou se hodně poohlížím po věcech pro dětičky a plánuji, jak bych pokoj zařídila, celkově doma dělám prostor a přemýšlím, jak udělat domácnost co nejpraktičtější pro malé dítě. Likviduji co se dá, pořídila jsem veliké skříně na uskladnění všeho, co je na očích, aby to nebylo snadno polapitelné zvědavým dítětem a také jsem začala přizpůsobovat i pokoj mého syna do budoucna, kdyby měl do naší domácnosti přibýt další člen. Změnu jeho pokoje jsem plánovala asi rok a rovnou jsem to raději přizpůsobila dvěma dětem. Moc se mi líbí vybavení pokoje na Bonami, no nejen vybavení pokoje, ale i věci na krmení, světýlka, koberce, dětská křesílka nebo dětské postýlky. Bonami je asi jediné místo, kde jsem schopná vybrat úplně všechno naráz. 


Tento proutěný koš mě nevím proč neskutečně táhne už celkem dlouho, brovský koš na hračky se zavřenýma očičkama a čumáčkem. Je nejkrásnější, hezčí jsem nikdy nikde neviděla. 





Pokud jde o nábytek, moc se mi líbí tmavé i světlé provedení. Sama jsem zatím stále na vážkách, ale asi bych zvolila spíše světlé provedení. Co vy? Dětské postele se mi líbí ve vícero provedeních, ale potřebuji, aby k tomu ladil pak i přebalovací pult, někdy je těžké najít hezký set. 





Ano, vybírám už i ty nejmenší detaily. Tyto slonečky na stoleček jsem si taky hned zamilovala a tyhle musím mít. No a ve finále se ukáže, jaká barva bude ta správná, že! 


Tolik věcí, které se dají najít, je to prostě krásný. Tohle nádobíčko udělá každé jídlo hezčím! 



Ovšem do jídelní židličky se mi moc líbí i tento tác, kam se vejde prostě všechno. Opět se mi moc líbí design a barevné provedení. 


A světýlko k postýlce, nejdůležitější věc pro spánek. Jako malá jsem milovala noční světýlko a můj syn má rád světýlko při usínání dodnes. Není ten mráček sladký?


A tady už asi bude zatím končit, děti přiznám se plánujeme, ale až bude lepší situace, protože teď se mi do toho moc nechce, dokud svět nebude zase v pořádku! Ovšem přiznám se, že i ten kočárek už mám vybraný, to je jasné! Přeji vám krásný zbytek dne a příště už vám snad ukážu hotovou realizaci! Krásný den, vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov