MILK SHAKE COLOUR CARE - PÉČE O BARVENÉ VLASY

By Elizabeth Lore - 4/12/2021

Všem vám přeji krásný den! V nedávném postu jsem vám pověděla něco málo o barevní vlasů a o tom, jak to mám celkově s barvami já osobně. Pokud by vás zajímal, odkaz na něj máte tady. Dnes chci v návaznosti na toto téma doporučit řadu vlasové kosmetiky Milk Shake s názvem Colour Care. Je tedy pro barvené vlasy, byť moje vlasy jsou tedy barvené jen přelivem a za čas se barva zcela vymyje. Sedí mi prozatím ze všech Milk Shake řad úplně nejvíc. Vlasová kosmetika je důležitá a je potřeba ji pravidelně nebo alespoň občas i střídat. Mezi posledními produkty jsem měla řadu Integrity Nourishing, kterou bych doporučila pro zimní období. A bohužel mi teď na jaře absolutně nevyhovovala, vlasy jsem měla takové zatížené a né moc hladké. Zde se mi jen potvrdilo, že produkty je třeba opravdu střídat a ideálně i s ohledem na roční období. Řadu Integrity Nourishing doporučuji opravdu vyloženě na zimu, je tomu zcela uzpůsobená. 




Milk Shake Colour Care - colour maintainer conditioner

Nejvoňavější kondicionér na vlasy, který jsem kdy měla, nechci ho zbytečně vychvalovat, ale to jak voní je dokonalost. Připomíná mi Kinder Bueno, slaný karamel, něco neskutečně sladkého, možná i větrník. Znáte něco podobného? Já určitě ne. Díky němu se vlasy lépe rozčesávají, což samozřejmě očekávám od každého dobrého kondicionéru. A doba působení se doporučuje až pět minut, což je srovnatelné s maskou na vlasy. Ale vyplatí se počkat a nechat jej působit. 


Milk Shake Colour Care - colour maintainer shampoo

Stejně jako kondicionér, i šampon krásně voní, ba i víc. U něj je ta vůně mnohem intenzivnější. Je hydratační a ochranný, tedy chrání barvu vlasů a prodlužuje její intenzitu. Vlasy budou díky němu lesklejší a budou mít ideální výživu. Vlasům vrací přirozenou vitalitu a to díky obsahu mléčných bílkovin a patentovanému kompletu Integrity 41. Vlasy dokonale regeneruje a stejně tak i vlasové kutikuly. Vlasy jsou díky němu více poddajné a předchází blednutí barvy vlasů, což je u této řady řekla bych nejpodstatnější.


Milk Shake No Frizz Glistering Spray

Byť se může zdát, že s rozčesáváním problém nemáte a trápí to spíš malé děti, jde předně o to, abyste u rozčesávání vlasů svoje vlasy zbytečně neškubali, netrhali a aby se nelámaly konečky. Díky tomuto spreji štětiny hřebenu po vlasech hezky sklouznou a sprej vlasy i přes to nezamastí. Je to hydratační vlasové mléko ve spreji, i když může působit jako olej. Jeho konzistence je ale opravdu jiná a s klasickým olejem bych to vůbec nedávala dohromady. Většinou se u takových produktů spíš bojím, že budu mít vlasy mastné nebo nějak zatížené, že po vysušení či vyfoukání nebudou hezky objemné, ale to s v tomto případě nestalo, takže ho velice ráda doporučuji dál. Je dobrý i na krepaté vlasy! Co se mi obzvlášť hodí, tak jednoznačně to, že eliminuje statickou elektřinu, se kterou mám tedy pořádný problém. Vlasy jsou díky němu jemné a hydratované. 




A to je k dnešnímu postu už vše, doufám, že se vám post líbil a že si taky vyberete tu svou nejideálnější řadu pro vlasy od značky Milk Shake. Pro mě je jednoznačně nejlepší právě tato, už jen kvůli té vůni. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov