PARFÉMOVÝ WISHLIST

By Elizabeth Lore - 4/21/2021

Všem vám přeji krásný den, v dnešním postu vám chci po delší době (po hodne dlouhé době) ukázat něco málo ze svých oblíbených vůní na Notinu, kde mám vše uložené. Běžné si projíždím Notino novinky, označím si vybrané vůně či kosmetiku srdíčkem a vše se mi ukládá na můj seznam oblíbenců. Ráda si pak hlídám cenu, akční nabídky a občas i něco objednám. Nevím, jestli jste si této funkce všimli, ale určitě to můžu doporučit. Alespoň pak víte, že kupujete něco, co už dlouho máte v hledáčku a stále vás to láká. Některé věci mám já osobně v oblíbených i několik měsíců a až je čas, tak si to objednám. Ukládám si i různé tipy na dárky, které se mi líbí, dárkové kazety nebo svíčky. Dnes to ale bude o vůních, právě o těch, které se mi líbí a o kterých delší dobu uvažuji. A samozřejmě budu ráda, když mi napíšete, které z nich znáte a kdyžtak mi pomůžete s výběrem. 

VALENTINO VOCE VIVA

Začnu tím, co je u mě osobně na první příčce. Vždycky jsem milovala Lady Gaga, pamatuji si první její vůni, kterou jsem musela ihned mít, byl to teď černo zlatý parfém s černým fluidem, což mě tehdy úplně rozsekalo, ten černý fluid. Teď je Lady Gaga tváří této elegantní a o mnoho luxusnější vůně Valentino. Líbí se mi ty zlaté hroty na uzávěru a červené detaily flakónku. Jedná se o květinovou vůni a myslím, že to bude ta pravá. 

ZÁKLAD 

mandarinka červená, italský bergamot

SRDCE

pomerančový květ, gardénie

ZÁKLAD

vanilka


NOVELLISTA UNIQUE WOOD

Další vůní je pro mě úplná novinka, parfémy Novellista. Co mě zaujalo je krásný jednoduchý flakónek a hlavně tedy ty názvy. Líbí se mi konkrétně tyto dvě, tedy Unique Wood a pak ještě Crazy Rich. Unique Wood je aromatická dřevitá vůně a Crazy Rich je ovocná květinová vůně, což bude myslím si určitě ta moje vyvolená. Osobně mám takové vůně nejradši. 

HLAVA

germanium, růžový pepř, levandule

SRDCE

černý pepř, fialka, sečuánský pepř

ZÁKLAD

ambrové dřevo, vanilka, tonka fazole



NOVELLISTA CRAZY RICH


HLAVA

květy mandarinky, lístky violky, zelené jablko

SRDCE

geránium, bulharská růže, jasmín sambac

ZÁKLAD 

santalové dřevo, pižmo, ylang-ylang


GIORGIO ARMANI MY WAY

Giorgio Armani My Way je prý hodně sladká vůně, takže malý tip pro ty z vás, co milují právě ty sladké. Zkoušela jsem už kdysi dávno vůni Sí, kterou mám v dnešním výběru také, no a je pravda, že i ta je sladká. Ovšem i přes to, že sladké vůně úplně neupřednostňuji, právě Sí mi voněla a tím spíš by mě vůně tohoto parfému zajímala. My Way měla mimochodem i krásnou kampaň a zaujala mě. Co je nejzajímavější, tak jednoznačně krásný uzávěr parfému, je úžasný. Tato vůně je květinová dřevitá, což by spojovalo moje dvě oblíbené druhy vůní, ovšem otázka je, zda je opravdu tak sladká, jak se tvrdí.

HLAVA

kalábrijský bergamot, květ afrického pomerančovníku

SRDCE

indický jasmín, tuberóza

ZÁKLAD

bílé pižmo, virginský jalovec, madagaskarská vanilka




GIORGIO ARMANI SÍ

Armani Sí jsem popsala již výše, ale chci vám sepsat i složení této vůně, ať to tu máme kompletní. 


HLAVA

listy černého rybízu

SRDCE

růže, frézie

ZÁKLAD

pačuli, vanilka, amb roxan, dřevité tóny





A to je pro dnešek všechno, snad zaujal nějaký parfém i někoho z vás a třeba se inspirujete. A přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov