NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 10/25/2021

Všem vám přeji krásný den, dnes začneme mojí novou kabelkou, kterou jsem vám možná už ukazovala na svém Instagramu. Je to crossbody kabelka značky Liu Jo, mám ještě jednu malinkou v černém provedení, je to spíš ledvinka kolem pasu na zlatém opasku se zlatou kovou třásní. Ale tato je klasická, ideálně veliká, na denní nošení. Měli tu samou ještě větší, ale ta už byl spíše na rameno, crossbody určitě ne. 




Víte jak jsem nedávno básnila o kosmetice Noble Isle a opěvovala jsem vůni Rhubarb Rhubarb? Tak už ji mám nějakou dobu doma! Je skvělá, mám tu sprchový gel, který můžete použít také jako voňavou cenu do koupele. Vůně těchto mýdel je totiž extrémně výrazná, je to přednost produktů Noble Isle. A pak tu mám tělové mléko, je s pumpičkou, takže ho mám na stole a mažu si s ním ruce. 




Nevím jak vy, ale já až teď objevila tento nádherný bytový automatický osvěžovač. Vím, že se prodávají už dlouho, ale konkrétně tento v tomto designu jsem ještě neviděla. Je fakt, že do drogerie moc nechodím, takže asi nemám úplně přehled. Ale o to větší radost z něj mám! Notino má v nabídce hned několik barevných provedení, takže si vyberete ten, který se vám do interiéru hodí prostě nejvíc. Air Wick mám ráda, myslím, že jsem od nich vyzkoušela snad všechny druhy osvěžovačů. ráda mám i ty elektrické do zásuvky. Důležité je, aby dlouho vydržely, aby vůně nebyla až příliš inztenzivní (což se právě dá vždycky nastavit) a aby byly ty náplně za přijatelnou cenu. Jelikož máme dům, beru těch osvěžovačů vždycky několik, takže si ty ceny trošičku hlídám. Uvažuji ještě nad malými difuzéry s vonnými stébly od Air Wicku. 




Dokonalý a nemálo známý olej na vlasy Kérastase, zázračné sérum, které svou vůní připomíná parfém Coco Chanel. Sérum na vlasy Chronologiste. Cenově patří mezi ty dražší, ale když si vezme, že takový olej máte opravdu na síleně dlouho, vyplatí se. Není to produkt, který kupujete každý měsíc a který máte hned pryč. A hlavně to vašim vlasům něco opravdu dá. Dokáže vlasy perfektní vyhladit bez jakéhokoliv zatížení, vlasy nijak nemastí a dělá je krásně lesklé, heboučké jako od kadeřníka. Myslím, že to byl jeden z prvních opravdu kvalitních olejů, které jsem kdysi dávno objevila. Vždycky jsem si myslela, že oleje jsou jen mastné, těžké a vlasy jsou po olejích jen mastné. Chyba, existují i takové hebké sametové olejíčky. Víte, že já miluji Kérastase a tento olej považuji za nejlepší produkt této značky. Pak tedy ještě jeden uhlazující Kérastase krém, ten jsem vám už taky doporučovala. 


Led lampu na nehty jsem vám na blogu už v krátkosti představila. Ale musela jsem ji zařadit do dnešních nákupů a novinek. Protože to je pro mě opravdu velká věc, po letech jsem vyměnila starou lampu za novou a jsem moc ráda. Tato je podstatně lepší, hezčí a výkonnější. Má samozřejmě časovač i čidlo pohybu. Na Notinu si můžete vybrat z mnoha druhů LED lamp na nehtíky. tak na ně mrkněte. Celkově bych vám doporučila domácí lakování. Já díky tomu hodně ušetřím za pedi i mani v salonech. Občas si zajdu jen na mokrou pedi, ale lakování zásadně sama. 




A to je k dnešním novinkám už vše! Doufám, že vás třeba něco zaujalo, něčím si uděláte taky radost a přeji vám krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov