Nádobí a doplňky do kuchyně

By Elizabeth Lore - 10/28/2021

Všem vám přeji krásný den! Dnes mám pro vás nálož nádherných a jedinečných doplňků nejen do kuchyně. Ale jedná se tedy převážně o servírovací doplňky a nádobí. Bonami má v nabídce hromadu krásných věcí právě do kuchyně. A nejen tam! Jelikož se věnuji vaření a pečení už dlouhé roky, byla třeba si trošku dopřát a vybavit se! A co jsem tedy pořídila?


Pokud máte rádi tento styl doplňků, pak je pro vás značka výrobků Antic Line tím pravým. Nejedná se jen o doplňky do kuchyně, ale do celé domácnosti. Já si vybrala podnos s nádhernou patinou a skleněným poklopem. Má kulaté kovové nožičky, tvar jako zapékací miska a dezerty se na tomto podnosu budou jíst nejen očima.




Takhle nádherná a litinová forma na bábovku v krásně zlaté barvě byla mým snem asi pět let. Známý má na své chatě celou sbírku takových bábovek, ovšem má je jen jako dekoraci na stěně. Sbírá je už roky a hledá kde se dá. Já jsem konečně našla tu svou vysněnou. Je to od značky Nordic Ware, konkrétně tvar Lotus. V nabídce je i mnoho dalších, všechny jsou dokonalé. Ale tahle si získala moje srdce. 





Mám moc ráda bambusové dřevo a hodí se nám do interiéru. Tahle slánka s pepřenkou jsou dokonalost sama. A ten tvar kamínku je v ruce neskutečně příjemný. Celkově spojení kamene a dřeva je to, co máme vlastně v celém našem domě. Tento dochucovací set je od značky Bambum. Kamínky jsou z porcelánu. 





Tři keramické hrnečky na polévku s pokličkami jsem vybrala hlavně kvůli jejich roztomilosti a samozřejmě kvůli originálnímu servírování polévek. Už v nich vidím bramboračku nebo gulášovou polévku! Jsou od značky Dakls. 




Jídelní talíře jsem potřebovala, obzvlášť nějaké zajímavé, netradiční, trošku barevné a hlavně kameninové! Jejich vzor je plastický, jsou krásně lesklé a ta kombinace barev je úžasná. Zvolila jsem dva tyrkysové a dva hnědé, dohromady na stole vypadají velice dobře. Můžete je mýt i myčce! Jsou od značky Brandani. Tohle jsou talíře na celý život. 






A to je k dnešním novinkám z Bonami už úplně všechno! Určitě sledujte i můj Instagram, kde najdete tyto krásné výrobky v akci s mými recepty. Mějte krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov