Šperkovnice značky NOTINO

By Elizabeth Lore - 10/18/2021

Všem vám přeji krásný den, v dnešním postu vám chci ukázat svoji novou cestovní šperkovnici značky Notino. Notino má své vlastní produkty, různé beauty doplňky, taštičky, kabelky, odličovací příslušenství, pomůcky na peci a mani, nově i spoustu krásných šperkovnic. Dlouho jsem se nemohla rozhodnout kterou z nich si vybrat. Nejen kvůli nabídce nádherných barevných provedení, ale také se mi líbilo zpracování šperkovnic, různé přihrádky a různé rozměry. Nakonec jsem zvolila tuto nádhernou šperkovničku na dvě patra v úžasné a jedinečné barvě Tiffany & Co. Nakonec jsem zvolila dobře, přihrádky mi stačí, šperky se mi tam krásně vešly a jsou dobře uspořádané. Mám prostor ještě na další nové šperky, které si za dlouhé roky určitě ještě pořídím. Ráda si občas udělám radost hezkým šperkem a ještě radši takové šperky dostávám. Asi jako každá žena, která miluje krásné věci, že ano. Máte vůbec nějakou šperkovnici nebo na to moc nedbáte? Ono je důležité jak šperky skladujete, rozhodně by neměly být všechny šperky naházené na sobě v nějaké misce. Ve šperkovnici nebo v krabičce je jim prostě nejlépe. Cestovní šperkovnici jsem potřebovala ze dvou důvodů. Když někam jedu, chci mít svoje cennosti u sebe a chci ty šperky samozřejmě nosit, nevozím si na dovolenou jen různé oblečení, ale i šperky. A za další, měla jsem problém s tím, že jsem kolikrát někam položila náušnice, v hotelu, nevěděla jsem kam a byl problém. Malý šperk se může snadno zakutálet, kolikrát to bylo o nervy. A opravdu jsem jednou takto málem přišla o náhrdelník. Našel se nakonec mezi matracemi s posteli, jenže jsem ho pak ztratila úplně, na nějakém hotelu bohužel jednou zůstal. A poslední věc, neustále se mi zamotávaly řetízky, jsou hodně tenké a rozmotávat to jehlou je opravdu hrůza. Když jsem zaregistrovala na Notinu tyhle úžasné šperkovnice, byla jsem nadšená a hned jsem si jednu musela objednat. Také jste mi někteří psali, že by vás zajímalo jaké mám šperky a chtěli jste video nebo alespoň článek. Já se přikláním tedy spíše k tomu článku, když už tu máme tu šperkovnici. 



Moje šperky jsou mojí pýchou, jsou to moje poklady a každý má pro mě samozřejmě nějaký význam. Jediné, co mě trošku trápí jsou moje perly. Jsou to perlové náušnice a jak se říká, perly by měly být darované a já jsem si je bohužel koupila sama. Tak doufám, že mi nepřinesou nějakou smůlu. Mám je už asi dva roky. Mám moc ráda barevné kameny a všechny barvy zlata. Nosím pouze zlato, jelikož jsem alergická i na ocel a veškerou bižuterii. Jedinou výjimku jsem udělala teď nedávno, kdy jsem se zamilovala do kolekce Swarovski Evil Eye. Z této kolekce mám jeden prstýnek s rukou Hamsa. Pak mám ve šperkovnici jeden stříbrný prstýnek s větvičkou a zirkony a náušnice, které jsem si koupila nedávno v Litomyšli na recepci hotelu Aplaus a to proto, že jsem s sebou samozřejmě neměla žádné šperky, neměla jsem žádnou šperkovnici a nutně jsem potřebovala nějaké náušnice. Ale opravdu je nemohu mít déle jak pár hodin, ta alergie je prostě problém. Ostatní šperky jsou zlaté s různými kameny, nejvzácnější pro mě je asi turmalín. Moc ráda bych si jednou pořídila i citrín a růženín. 






A to je k mojí šperkovnici vše, chybí mi tu jeden zlatý náramek, což je veliká škoda. A doufám, že prázdná místečka co nejdříve zaplním. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov