RECEPT NA NOKY SE ŠPENÁTEM A LOSOSEM

By Elizabeth Lore - 10/30/2021

Všem vám přeji krásný den! Opět mám pro vás tip na snadné a rychlé jídlo. Tentokrát noky s lososem a špenátem! 


1 balení noků

1 balení baby špenátu

200g lososa

3 stroužky česneku

1 smetana 31% (modrá) 

1 plátek másla

Lososa osmahněte na plátku másla, kůží dolů na nejvyšší stupeň, postupně se propeče nahoru, pak chvíli na nižší stupeň. Můžete kdyžtak otočit a zatáhnout ze všech stran, ale na to pak stačí pár vteřin, aby se zatáhnul. Losos by neměl být durch propečený. Pak přidáte na minutku nakrájený česnek na tenké plátky, nesmí zhořknout. Lososa vyndáte bokem, k česneku hodíte opláchnutý baby špenát a necháte zvadnout. Přidáte smetanu, sůl, pepř a povaříte. Dochutit můžete citronem, ten pak použijete i na zdobení a zakápnete hotového lososa. Noky uvaříte ve vodě, to máte hned a jídlo je na světě. Lososa můžete nakrájet na kousky, na špalíčky, prostě jak chcete. Klidně to celé smíchejte dohromady. 


 A to je pro dnešek vše! Krásný den vám všem. Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov