RANDOM

By Elizabeth Lore - 10/04/2021

Všem vám přeji krásný den! Jsem tu asi s prvním podzimním randomem. Poslední víkend byl opravdu krásný, počasí bylo skvělé, co je lepší, než podzimní sluníčko? Bylo pětadvacet stupňů a já si mohla zase vzít letní šaty a sandálky. Zašli jsme na kafíčko, na místní pouť, kde si syn dal cukrovou vatu, vyzkoušel atrakce, pak jsme si dali drink a kafíčko na zahrádce naší oblíbené restaurace. Na konci léta, kdy začíná podzim, si člověk toho sluníčka tak nějak víc váží a o to víc nabíjí energií, nemám pravdu? Ale ani ty opršené dny mi nevadí, mám je ráda. Právě teď sedím u otevřených oken a slyším, že začíná pršet, přemýšlím, že si brzy zapálím WoodWick svíčku s práskácím knotem a s vůní černých třešní. Možná bych si mohla poprvé tento rok zatopit v krbu a prostě se zabalit do deky, potopit se do psaní nebo vyměnit počítač za knihu. Člověk si to musí udělat hezký, říkám to pořád! 


Do náší nové kuchyně, kterou jsme si mimochodem postavili sami, nám přibyl nový přírůstek. A tím je krásné jasanové prkénko s mahagonem od našeho šikovného truhláře. Dávala jsem vám označení na svůj Instagram, tak se tam můžete mrknout, pokud se vám takové výrobky také líbí. Odkaz na Instagram najdete zde na mém blogu v postranním panelu. A pokud si čtete můj blog na telefonu, pak najdete všechno úplně dole. Mobilní zobrazení je trošičku jiné než v počítači. 


Perníčky od Denči jsem vám ukazovala už mnohokrát. Při procházce v lese jsem trošku houbařila a něco málo jsem našla. A našla jsem také tento krásný mladý mech, tak jsem si trošku naškubala a pokusila jsem se vyrobit si mechovou dekoraci u sebe doma. A zrovna jsem měla i tento perníkový hříbeček, malou houbičku. Není to krásný? 


Se synkem jsme si zašli po letech do mé oblíbené kavárny, kam jsem dřív chodila denně psát. Od jeho čtyř let tam občas zašel se mnou. Teď už ho to kafíčkování s mámou moc nebaví. Ale čokoláda mu chutnala. Je to fajn si občas zase vyjít spolu. 


Jelikož mám doma samé poklady, čímž myslím svého partnera a syna, není se čemu divit, že mi pořád dělá radost takovými dárky. Vzal mě na nákupy po Praze, projeli jsme všechno co jsem chtěla a vybrala jsem si tentokrát dvě kabelky Liu Jo, spoustu punčošek Calzedonia a nějaké ty ponožky, ale nebyly ledajaké. Krásné a prošívané zlatou nití, ty vám ukážu příště! Snad nezapomenu. 


A udělala jsem si radost novou UV LED lampou. Notino má v nabídce několik druhů lamp na nehty. Sice momentálně nenosím na rukou žádný gel lak ani modeláž, ale nožky musím mít nalakované celoročně, na tom trvám. Právě se chystám na červenou barvičku nebo na podzimní fialovou, věřte, vypadá to dobře. Krásné odstíny gel laků má například Semilac Paris, ty také objednávám na Notinu. Ale najdete tam i jiné značky. 


A to je pro dnešek vše! Doufám, že se vám dnešní podzimní random líbil a že si ten podzim uděláte pořadně veselý. Mějte krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov