POOPERAČNÍ PODPRSENKY A NÁPLASTI NA JIZVY

By Elizabeth Lore - 5/17/2021

Všem vám přeji krásný den! Rozhodla jsem se, že vám v dnešním článku ukážu, jak vypadá pooperační podprsenka Lipoelastic a silikonové náplasti na jizvy stejně značky. Nejedná se o žádnou reklamu, chci, aby byl článek informativní a chci, abyste viděli jak to opravdu vypadá. Proto v dnešním článku ani nebudou odkazy. Ale můžete mi napsat nebo si cokoliv dohledat snadno i bez mého odkazu. Mám tu tedy krajkovou pooperační podprsenku třetí fáze Premium Compression Bra, model se jmenuje PI premium. Je vhodná hned po ukončení rekonvalescence, kterou vám určí váš operatér. Ale z osobní zkušenosti mohu říct, že Lipoelastic se vším ochotně poradí. Je funkční a zajišťuje prsům velikou oporu, neškrtí a je pohodlná. Jen jsem občas cítila trošku tu krajku, možná je to tím, že jsem poslední roky byla zvyklá hlavně na hladké sportovní podprsenky a tak mi krajka vadila. 
















Dále tu mám hojící silikonové náplasti na jizvy, což osobně považuji za zázrak a velikou záchranu. Hojení jizev bylo lepší. Byla jsem na plastické operaci prsou už dvakrát a tentokrát jizvy na určitých místech vypadají lépe. Samozřejmě jizvy nezmizí, ale hojí se. Pokud máte řez pod prsy, postačí vám klasická páska. Pokud máte řez jen bradavkou, postačí vám ta kulatá. A pokud jste po modelaci prsou jako já, doporučuji takzvané lízátko a k tomu jednu klasickou na jizvy pod prsy, jelikož jizvy máte ve tvaru kotvy. Měla jsem i hojivou mast na jizvy, ale měla jsem pocit, že náplasti pak tak dobře nedrží. Takže je potřeba brát v potaz i to mazání a masírování jizev. Až se mast vstřebá, můžete dát náplasti. Na své první plastické operaci prsou jsem byla už před deseti lety a už tehdy se hodně doporučovaly takové náplasti, tyto mají hodně dobrý povrch a důležité je, že jsou omyvatelné a používáte je pořád dokolečka. Po zaschnutí normálně plně lepí, nemusíte se bát, že by pak už tolik nedržely! Absolutně to umývání náplastí neovlivňuje jejich funkci. 






Tuto pooperační podprsenku jsem měla po operaci a má krásný trošku lesklý povrch, příjemný hladký. Tento model se jmenuje PI active. Má snížený dekolt, tedy hezky vykrojený výstřih a dá se skvěle nosit i ke klasickému tílku s výstřihem. Nemusíte tedy po operaci nosit jen košile ke krku bez výstřihu. Košíčky jsou tepelně tvarované a jsou samozřejmě bez kostic. Pro zvýšení komprese v oblasti košíčků je zdvojená látka. Má polohovací ramínka, takže si ji nastavíte podle pohodlnosti a rozepínání podprsenky je na přední straně, což je po operaci nutnost. Nemůžete si podprsenku zapínat komplikovaně vzadu. S touto podprsenkou jsem spokojená nejvíc, zkoušela jsem jich během svých dvou operací několik a tohle je podprsenka, kterou si ráda nechám i po operaci na běžné nošení. 





A to je pro dnešek vše! Doufám, že vám dnešní post pomůže třeba s výběrem a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov