PLEŤOVÁ SÉRA DELIA COSMETICS

By Elizabeth Lore - 5/26/2021

Všem vám přeji krásný den! Dnes vám chci ukázat něco, co jsem nikde moc neviděla, což je škoda. Jedná se o zatím nejlevnější séra na pleť. Skvělá cena, neskromné balení, příjemná aplikace se skleněnou pipetou. Sama se divím takové ceně a o tím spíš jsem tato séra Delia Cosmetics chtěla na sto procent vyzkoušet. Vybrala jsem rovnou dvě, tedy dva typy. Mám tu Moisturizing face & necklace serum Collagen. A potom Regenerating face & necklace serum Argan oil. Již název tedy napovídá, že séra jsou vhodná na obličej i krk. Níže si tedy rozepíšeme co tato séra umí! A pokud vás zajímá, kde jsem je objevila, samozřejmě vám to povím. Právě Notino má spoustu produktů této značky, tak si můžete vybrat. 



Moisturizing face & necklace serum Collagen

Začneme tedy intenzivním hydratačním sérem s kolagenem. Je protivráskové, revitalizuje pleť a obnovuje její hutnost. Je vhodné pro všechny typy pokožky. Pro suchou, zralou i s vráskami. Pokud na své pleti pozorujete známky stárnutí, jako jsou například - celková ochablost, první vrásky a nedostatek vlhkosti, toto sérum by mělo zaručeně pomoci. Díky obsahu kolagenu se zbavíte i dojmu unavené pleti. Sérum by mělo pleti vrátit přirozenou pružnost a pevnost. Nánáším jej večer (občas i ráno) po vyčištění pleti a po čase nanesu pleťový krém, který běžně používám. 

- zbavuje pleť známek únavy
- vyhlazuje jemné vrásky
- intenzivně hydratuje vysušenou pleť
- zanechává pleť příjemně uvolněnou
- udržuje pleť pevnou a pružnou






    Regenerating face & necklace serum Argan oil

    Intenzivní egenerační sérum s arganovým olejem jsem si oblíbila spíše přes den, celkově se olejovým produktům na večer vyhýbám. Má mít omlazující účinky, regeneruje a obnovuje hutnosti pleti. Právě arganový olej je vyživující a regenerační. Pokud jde o použití, doporučuje se aplikace několika kapek na vyčištěnou odlíčenou pleť. A to před nanesením denního krému (pokud budete používat večer, tak samozřejmě před nanesením nočního krému, který běžně používáte).

    - hloubkově regeneruje pleť
    - revitalizuje
    - zanechává pleť hedvábně jemnou
    - vhodné pro masáž pleti (například s masážním rollerem, který jste mohli vidět v některém z mých nedávných článků)
    - viditelné výsledky už po prvním použití
    - vhodné pro mdlou a dehydratovanou pleť







      A to je pro dnešek vše, doufám, že vás dnešní tipy zaujaly. Myslím, že se jedná o velice dobré produkty, které mají nevídanou cenu. Pak si jen stačí vybrat to pravé pro váš typ pleti. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.


      • Share:

      You Might Also Like

      1 komentárov