NAŠE DOVOLENÁ NA HORÁCH

By Elizabeth Lore - 5/20/2021

Všem vám přeji krásný den! Jak si užíváte konečně krásné prosluněné dny? My jsme si udělali první rodinnou dovolenou s dětmi. Vyrazili jsme do Krkonoš, kam s námi tentokrát jela i rodina mojí sestry. Opět jsme si vybrali ubytování na apartmánech Dalihory, stejně jako minulý rok. Dvě patra, několik ložnic, dvě koupelny, sauna, terasa, tenisové hřiště, gril, prostě všechno, co byste mohli potřebovat k dokonalé dovolené. Jsem strašně moc ráda, že nám vyšlo počasí. Udělali jsme si výlet i do krkonošského národního parku, do kamenolomu Černý důl a užili jsme si spoustu procházek po okolí. Stihli jsme i projít stezku korunami stromů, kde si děti daly točenou zmrzlinu a chlapi točené pivo. Doma jsme si dali saunu, ugrilovali maso a namíchali si pár drinků. Teď máme v oblibě gin Beefeater Blood Orange s tonikem, pomerančem a samozřejmě na ledu! Na apartmánu jsme měli i De'Longhi kávovar, takže perfektní kafíčko bylo k dispozici každý den. Měli jsme s sebou i pejsky, ti si užívali každý výlet. K snídani jsem nám udělala vynikající gofry z Božské kuchařky, kterou jsem vám nedávno doporučovala. Tento rodinný výlet byl opravdu vydařený!


Jaký je vás nejoblíbenější dřink? Přiznám se, že v mém případě se to mění každý rok. Jednu dobu to byl tolik oblíbený Aperol Spritz. Nyní je to trošku barevně podobný již zmiňovaný Beefeater. Ať už ten růžový nebo tento pomerančový. Nádherně zabarví celý drink bez použití jakéhokoliv sirupu, skvěle voní a chuť už musíte objevit sami! Na Alkohol.cz si můžete vybrat z pestré nabídky ginů, ať se rozhodnete pro jakýkoliv. 



Ranní káva a vlastně klidně i ta odpolední chutná v horách úplně jinak. Paprsky sluníčka slibují krásný den a maximálně vás nabíjí energií. Po ránu sledovat lesy ze kterých se line pára z dešťů, bylo to kouzelné. Je málo míst, kam se opakovaně a rádi vracíme, jedním z nich jsou Dalihory. 







Tahle kuchařka mě přiměla k tomu, abych si s sebou vzala i svůj vaflovač. Jsou tak výborné, že jsem chtěla udělat všem skvělou snídani, kefírové vafle podle Božské kuchařky. Čím jiným začít den, než líbivou a voňavou snídaní? 




A to je pro dnešek vše, doufám, že se vám dnešní post líbil a přeji vám všem krásné dny! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov