DOMÁCÍ WELLNESS S PURITY VISION

By Elizabeth Lore - 5/17/2021

Všem vám přeji krásný den! Jak trávíte opršené jarní dny? Co takhle využít volné chvíle doma a udělat si domácí wellness s přírodními produkty s dokonalou vůní? Já už mám své zajeté rituály, ale stále ráda objevuji nové produkty, které bych mohla vyzkoušet. Určitě znáte značku produktů Purity Vision. Jedná se o produkty s certifikátem BIO kvality, je to kosmetika vyrobená ve spojení s nejnovějšími vědeckými posudky společně s časem prověřenými postupy. Nezaměřují se jen na najevyšší kvalitu všech vyrobených produktů, ale i na šetrnost k přírodě. V minulosti jsem zkoušela už kokosový olej Purity Vision a strašně dlouho (řekla bych, že roky) jsem byla zvědavá na růžovou vodu a když jsem viděla dárkový balíček, který nově nabízí Notino, bylo vymalováno a konečně ji mám doma! A s ní i kávový peeling a kelímek bambuckého másla Tak se společně mrkneme na všechny tyto produkty a něco si k nim povíme. 


Růžová voda

Kdo by neznal růžovou vodu. Pro mě bylo hlavní, že miluji růže, že krásně voní a pak už mě zaujaly její účinky. Tonizuje pleť, regeneruji ji, osvěžuje, má blahodárné účinky na oční okolí, hydratuje a zpevňuje pleť a zbavuje pleť nečistot. A jak se používá? Jako klasické tonikum nebo pleťová voda, nanesete malé množství na kosmetický tamponek a krouživými pohyby ošetříte pleť. Tato růžová zázračná voda je stoprocentně čistá růžová voda z bulharských hor. A díky své jemnosti je vhodná i pro dětskou pokožku. Co mě hodně zaujalo, tak jsou její další řekněme funkce. Pomáhá zmírnit únavu, ale také zvládne zafixovat třeba make-up. 

- tonizuje pleť
- fixuje make-up
- je vhodná i pro dětskou pokožku
- hydratuje
- zpevňuje
- osvěžuje
- vhodná pro péči o oční okolí


Bambucké máslo

Bambucké máslo je takový malý zázrak přírody. V nabídce Purity Vision najdete například i mé velice oblíbené měsíčkové máslo, které má hojivé účinky. Toho ebambucké máslo pečuje o celou pokožku těla, je vhodné i na obličej, což ale rozhodně nedoporučuji přes noc, spíše přes den a dodává pokožce tolik potřebnou hydrataci. Je hloubkové hydratační, intenzivně vyživuje a zvláčňuje, dobře se nenáší a krásně se vstřebává. Napravuje suchou pokožku a nezanechává mastný film na kůži.

- hloubkově hydratuje
- vyživuje
- zvláčňuje
- nezanechává mastný film
- napravuje suchou pokožku
- dobře a rychle se vstřebává 





Kávový peeling

Tento peeling voní jako čerstvě namletá káva, je úplně boží. Je vhodný pro všechny typy pokožky, na navlhčenou pokožku stačí nanést vhodné množství a masírovat krouživými pohyby jako postupujete běžně u peelingu. Zbavuje kůži odumřelých kožních buněk a zajišťuje pokožce dokonalou hebkost. Je hydratační, vyživující, bojuje také proti celulitidě a zanechává pokožku jemnou a krásně vláčnou. 

- hydratační
- vyživující
- bojuje proti celulitidě 
- zbavuje kůži odumřelých buněk





A to je pro dnešek vše, doufám, že se vám dnešní tipy na nové produkty líbily y ale si doma uděláte třeba takové malé domácí wellness. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov