ŽEHLIČKY NA VLASY REMINGTON

By Elizabeth Lore - 5/10/2021

V dnešním článku bych se chtěla podívat na svoje oblíbené žehličky Remington, a to konkrétně na dva modely. Jedna je dražší, ta druhá patří naopak mezi ty levné. Která je lepší? A v čem? Je nějaký rozdíl v ceně a kvalitě? Samotnou mě to zajímalo. Jako většina jsem měla doma dlouhé roky jednu žehličku, která už i skřípala při používání, ale byla jsem spokojená, hlavně, že funguje. No to se časem změnilo a už dlouhé roky nedám dopustit na kvalitní žehličku, která vlasy nesmaží, ale pouze šetrně žehlí. Ono to žehlení není úplně prospěšné, ale dá se to i jemně! Vždycky když jdu k nějaké kamarádce a podívám se, čím si žehlí vlasy, je to katastrofa. Nejhorší asi byla jedna žehlička, která i jiskřila, ten spálený zápach při používání byl samozřejmostí. Ono se to samé týká i fénů na vlasy, opravdu. Skoro všem mým kamarádkám jsem už musel vyměnit fény a žehličky na vlasy. Všechny do jedné mi říkaly, že není důvod, že to funguje a že už to mají deset let. Jenže, stačí jim ukázat rozdíl, v tu ránu jim dojde, jak moc špatná ta stará žehlička (nebo fén) je. Já byla stejná, vážně jsem si myslela, že není důvod starý fén či žehličku měnit, když funguje, ale opravdu to tak není. U fénů je ten výkon úplně někde jinde. Úplně trpím, když si musím u někoho věnovat vlasy a nemám s sebou svůj fén, se kterým mám vlasy suché prostě hned. Nebudu tu nikoho přesvědčovat, třeba v tomhle uvidíte sami sebe. Taky jsem to tak vnímala. Ale teď už k těm dnešním žehličkám, obě dvě má v nabídce Notino, samozřejmě i spoustu dalších modelů.  Mám tady dvě, jednu dražší, druhou mnohem levnější, stejná značka. Rozdíly jsem viděla hned, už při vybalování. 








Remington PROluxe S9100

Začnu tou dražší, Remington PRO Luxe S9100 je žehlička, kterou mám asi dva nebo tři roky doma. Objednávala jsem si teď novou. Sešly se mi doma dvě žehličky a tak si je musím porovnat. Žehlička má zámek na zaklapnutí ploch k sobě, což je pro mě nutnost. Má hlavně velice důležitou funkci, což je automatické vypnutí! Tolikrát jsem se vracela domů, protože jsem měla pocit, že jsem nevypla žehličku na vlasy. Má nastavitelnou teplotu, nahřátá je během několik vteřin, kabel s otočnou koncovkou a má keramické destičky. 












Remington Keratin Protect S8540

Tato žehlička stojí třetinu oproti předchozímu modelu. Je to žehlička, kterou mi doporučila kamarádka kadeřnice, která ji má už pár let a je s ní moc spokojená. Lákala mě cena a s takovým doporučením se mi jevila jako velice dobrá koupě. Je zvláštní povrchem destiček, které jsou napuštěné keratinem a mandlovým olejem. Má stejné funkce jako předchozí model. Ale vidím několik rozdílů. Předchozí a dražší žehlička je na první pohled lepe zpracovaná, má luxusnější tělo, je kvalitnější, má větší displej, lépe osvětlený, celkově působí úplně jinak. Remington PROluxe je naprosto dokonalá už od pohledu. U této žehličky to provedení není na takové úrovni, ovšem na funkčnosti to nijak neubírá. Jde vyloženě o vzhled a provedení těla žehličky. 







Závěrem bych řekla, že obě dvě žehličky jsou dobré. Jak na žehlení, tak loknování, délka žehlících ploch je stejná, automatické vypnutí mají obě dvě i nahřátí je okamžité. Já mám řadu PROluxe nejraději právě kvůli jejímu designu. Mám fén i žehličku v setu a to já ráda, na to si potrpím. Takže bych řekla, že v tomto případě záleží jen na osobních nárocích, na ničem jiném. Doufám, že vám dnešní srovnávačka třeba pomohla ve výběru. A přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov