PÉČE O PLEŤ I TĚLO S GABRIELLOU SALVETE

By Elizabeth Lore - 5/17/2021

Všem vám přeji krásný den, dnes mám pro vás doporučení na pečující kosmetiku od Gabrielly Salvete. Jedná se o produkty na pleť i tělo. Vybrala jsem si všechno, co mě zaujalo a co bych chtěla doporučit dál. Mám tu spoustu nejen pleťových masek, ale i koupelové bomby a sladké voňavé sprchové gely. Vybrala jsem si hydratační gelové polštářky Collagen Gold, dále pak pleťové masky s působením na patnáct minut, konkrétně hydratační kokosovou, pak ještě jednu zklidňující z dračího ovoce a také jednu hydratační s chladivým efektem. Plátýnkové masky mám moc ráda. Také jsem vybrala krémovou masku Coenzyme Q10, která pleť omlazuje a regeneruje. Pokud jde o masky na nohy, vždycky když se blíží léto, občas si ráda nějakou pořídím, protože krásná a zdravá chodidla jsou obzvlášť v letním období potřeba. Taky všem koukáte na nohy? Já občas ano! Poslední dny byly opravdu teplé, spíš než jaro připomínaly léto a já si už dala dokupy svá chodidla. Zbrousit paty, hydratovat maskou, následně krémem a nalakovat nehty. Tato maska na nohy od Gabrielly Salvete je s propolisem a extraktem z perel, ale hlavně je hydratační! Maska je ve tvaru ponožek a efekt se dostaví už do půl hodiny od aplikace. Nakonec tu mám ještě koupelové bomby a sprchové gely, které nemusíme dlouze rozvádět, každopádně nádherně voní a ty obaly mají vychytané! 


Plátýnkové masky jsou mi celkově nejpříjemnější, zkoušela jsem plátýnkové masky i na dekolt, na oční okolí a jiné. Prostě všechny, které jsou dostupné. Jednu dobu jsem měla ráda i ty slupovací, ale pláštěnkové aktuálně vedou. Zatím jsem vyzkoušela kokosovou masku a také masku z dračího ovoce. Po použití jsem měla pleť hebkou, svěží s pocitem jako na dovolené. Odpočatou a vyživenou. Příště se chystám na tu krémovou kolagenózou masku, která je na dvě použití.






U sprchových gelů je hlavní předností jejich výrazná vůně. Líbí se mi i vyletněné balení, pestré barvy a vůně růží nebo ovoce, ideální kombinace. 





Koupelové bomby jsem vyzkoušela už všechny, zkoušíme je celá rodina. Jsou krásně šumivé, točí se a neskutečně voní. Splňují vše, co očekáváte od dobré koupelové bomby. Také krásně zabarví vodu a pokožka je po koupeli jako nakrémovaná. 



A to je pro dnešek vše. Doufám, že se vám produkty líbily a budu se na vás těšit příště u nového článku! Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov