RANDOM

By Elizabeth Lore - 5/03/2021

Všem vám přeji krásný den! Dnes jsem tu opět s randomem, ve kterém se mrknete nejprve na mého kocourka Edíka a pak i na pár tipů, co kde nakoupit! 


Chloé

Málem bych se vám zapomněla pochlubit těmito prcky Chloé, které mi Notino poslalo k akčnímu nákupu parfému značky Chloé. Už jednou jsem vás odkazovala na sekci s akčními nabídkami a opravdu se vyplatí je pečlivě sledovat. Dárky zdarma k nákupu jsou velice lákavé! Nejen malé parfémky, ale i taštičky, kabelky, dokonce i malé elektro a jiné. 




Přivolávání sluníčka

Jsem jediná, kdo už se chystá na léto, bazén a koupání? Stačí mi, když se jen trošku oteplí a hned se začnu těšit na léto a prázdniny. Na koupání v bázénu, moři, na grilovačky a setkání s rodinou, na procházky prosluněným městem a různé výlety. Ale stejně tak se těším i na letní šatník. Každý rok si pořídím nějaké letní boty, pantoflíčky nebo ťapky. Tento rok se mi podařilo sehnat tyhle skvělé vylidněné pantoflíčky s kamínky, co na ně říkáte?



Třpytky všude

S blížícím se jarem, vlastně i létem, které je za rohem, si vždycky ráda pořídím nějaký třpytivý olejíček pro rozzáření pleti, těla i vlasů třeba. Tento olej L'Oréal Proffessionel je jedním z těch nejlepších, které vám ráda doporučím. Oblíbených mám sice víc, ale tento má výhodu v tom, že má i rozprašovač a tak se velmi snadno nanáší i roztírá. Uvnitř lahvičky je kovová kulička, kterou třpytky skvěle promícháte a nebudou sedět na dně. Mám ho ještě z minulého roku, jak vidíte, opravdu dlouho vydrží. Myslím, že na tento rok mi ještě bohatě vystačí. A ta vůně? Dokonalá. 



Make-up

Ač si potrpím na spoustu luxusních produktů a značek, mezi mými oblíbenci najdete i ty nejlevnější produkty, jako je například make-up Maybelline Affinitone, který je dle mého názoru jeden z nejlepších bez ohledu na cenu, ta cena je jen sladký bonus navíc. Stejně tak i sypký transparentní pudr Dermacol Invisible Fixing Powder. Jsou to levné a velice dobré produkty, které používám dlouhé roky a objednávám si je pořád a pořád dokolečka. 


Domácí masírování 

Máte doma tento malý zázrak? Neznám nic tak krásně přírodního, cítím se díky tomu jako v salonu krásy, jako na masáži. Je to vlastně taková domácí masáž. Masáž v salonu jsem si užívala vlastně už párkrát, ale taková masáž v poklidu domova a ideálně po koupeli je skvělá. Nedávno jsem vám tuhle super věcičku doporučovala v novinkách tady na blogu. Používám tento masírovací váleček kdykoliv mám náladu na relaxaci a dělám pravidelnou údržbu pleti. A jak na to? určitě ho nemůžete používat na suchou pleť, vždycky si vezměte ideálně nějaký pleťový olej či sérum, a to pak jemně vmaírujete do pleti. Váleček je z kamene a pokud ho máte na chladném místě, příjemně chladí a jak víte, pro oční okolí je to velice příznivé! Osobně mám ráda masáž ledovým válečkem po celé pleti, je to boží záležitost. V nabídce je několik druhů, já mám roller z bílého jadeitu od Revolution Skincare.


A to je k dnešnímu randomu už asi všechno, přeji vám krásný zbytek dne a užívejte každý krásný prosluněný den! S počasím je to teď sice jako na houpačce, ale mrazy už odešly, tak je čas těšit se ze sluníčka! mějte pěkný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov