PODZIMNÍ VŮNĚ

By Elizabeth Lore - 9/27/2021

Všem vám přeji krásný den! Jako každý rok tu pro vás mám mé podzimní oblíbené parfémy a vůně. Některé se nemění, některé nejsou vyloženě podzimní a některé už znáte z dřívějších příspěvků. Ale také tu mám pro vás zajímavou vůni, tip na dokonalý parfém. 



Je to vůně, kterou už možná z mého blogu znáte, kdysi jsem ji dostala myslím k svátku a je to tak skvělá vůně, že jsem se k ní po pár letech opět vrátila. Je to vůně, která vás má učinit císařovnou, což napovídá i její název. Je to z celé řady právě číslo 3, které nese předzvěst blížícího se optimistického vztahu, který opravdu přišel. Vztah, který vám usnadní pouť životem. A já myslím, že se vše vyplnilo. V této řadě vůní Dolce & Gabbana Anthology jich bylo několik, každá měla jiné číslo, jinou barvu a samozřejmě i jiný název. Nevím proč, ale já jsem si na první pohled zamilovala trojku. Každý parfém měl i svou osobnost, svou tvář. Tváří čísla 3 je Naomi Campbell. Je mi podobná svým chováním ve společnosti, kdy se nebojí projevit rázně svůj názor a je jí v tu chvíli jedno, co si kdo myslí. Člověk ji buď miluje nebo nenávidí, což byl odjakživa i můj případ. Tahle vůně si mě prostě našla a to, že je její tváří Naomi mi to jen potvrdilo.

Dále tu mám své dva oblíbené podzimní parfémy. D&G L'Impératrice tedy úplně podzimní rozhodně není, ale jelikož nemám ráda kořeněné, dřevité, orientální a celkově těžké vůně (kromě jedné jediné), tak si ráda zlepším den i květinovým nebo sladkým parfémem, což je právě tahle trojka L'Impératrice. 

HLAVA kiwi, rebarbora, růžový pepř

SRDCE jasmín, meloun, brambořík

ZÁKLAD pižmo, santalové dřevo, citrónové dřevo


A můj největší objev za poslední rok, dokonalá Burberry HER. Je to neskonale nádherná vůně, nevídaná a zajímavá vůně. A hlavně je zvláštní tím, že voní trošku jako pánský parfém, proto je tolik zajímavá. A jen tak na někom tuto vůni nepotkáte. Z mého blogu už ji určitě znáte, doporučovala jsem ji mnohokrát nejen tady na blogu, ale také na mém Instagramu. Mám ji moc ráda a už jsem ji doporučila několika lidem, stačí dát komukoliv přičichnout a musí ji mít. Na každém se rozvoní trošičku jinak, je kouzelná. Je to jeden z mála parfémů, který si musíte jít očichat, protože za to stojí. Hlavou vůně je malina, černý rybíz a ostružiny. Srdcem vůně je fialka a jasmín. V základu pak dřevité tóny, ambra a pižmo. Je to ovocná, květinová vůně. 

HLAVA malina, černý rybíz, ostružiny

SRDCE fialka, jasmín

ZÁKLAD dřevité tóny, ambra, pižmo


Narciso Rodriguez NARCISO je jediný dřevitý parfém, který nosím a který doma mám. Mám ho už dlouhé roky, vždycky se mi vybaví vzpomínky na Livigno, na tu krásnou přírodu. V té době jsem si totiž Narciso zamilovala. Byl to myslím snad první parfém, který jsem od přítele dostala. Má krásný bílý fluid, tím si mě tehdy získal. A v kombinaci s tím matným béžovým uzávěrem je to naprostá dokonalost. V hlavě tohoto parfému naleznete bulharskou růži a gardenii. Srdcem parfému je pižmo a v základu pak cedr a vetiver. Je to dřevitá, květinová vůně. 

HLAVA gardenie, bulharská růže 

SRDCE pižmo

ZÁKLAD cedr, vetiver


A to je k mým aktuálně nejoblíbenějším podzimním vůním už vše. Moc se toho nezměnilo, nová je myslím snad jen Burberry Her, která na mém blogu zatím neměla pořádnou recenzi. Snad jsem vám tuto vůni dnes představila a popsala dostatečně. A jaké jsou vaše oblíbené podzimní vůně? Mějte krásný den, pro dnešek už to je tedy vše! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov