SVÍČKY WOODWICK

By Elizabeth Lore - 9/20/2021

Všem vám přeji krásný den! Jak jinak si zpříjemnit příchod podzimu, než pálením voňavých svíček WoodWick? Tyto svíčky zaručeně vytvoří útulnou atmosféru a jsou zvláštní tím, že nejen hoří a skvěle voní, ale mají speciální a jedinečný dřevěný práskající knot, který připomíná zvuk práskajícího dřeva v roztopeném krbu. Někdo v těchto svíčkách slyší i podzimní déšť. U těchto svíček je důležité u hoření vždy počkat, až se roztopí celá vrchní část vosku, zcela rovnoměrně. Protože by v opačném případě mohly vznikat nežádoucí prohlubně ve vosku a svíčka by pak nehořela rovnoměrně. Také se nedoporučuje nechat ji hořet déle než čtyři hodiny a nesmí se nechat shořet celá, jelikož ten knot je ze dřeva. Takže si na ni dávejte pozor, obzvlášť na ty prohlubně, byla by škoda, aby vám svíčka pak nedobře dohořela ke zdárnému konci. 

WoodWick Vanilla Bean

Kdo by nemiloval vanilku? Je to sladká gurmánská vůně. Aroma je sladké a kořenité. U svíček mi tedy nejde jen o vůni, ale také o barvu, to se přiznám. Přecejen je fajn, když se vám hodí do interiéru i barevně. Je to hodně výrazný doplněk. Tyto svíčky už má spousta mých přátel a známých ve svých domácnostech a je skvělé zjišťovat, kdo má jakou rád. Každý má tu svoji nejoblíbenější. A v neposlední řadě musím v návaznosti na to říct, že je to skvělý a originální dárek. 






WoodWick BLACK CHERRY 

Neuvěřitelně intenzivní vůně černých třešní. Tato vůně je sladká a ovocná. Vůně třešňových svíček podle mě patří mezi ty intenzivnější a výraznější. A mám je také moc ráda. A zároveň je tato svíčka v krásné podzimní vínové barvě. Nevím jak vy, ale já mám vínovou barvu jednoznačně spojenou s podzimem. Zajímavý je i tvar těchto svíček, konkrétně tyto svíčky, které vidíte v dnešním článku jsou takzvané lodičky. Ale vybrat si můžete i jiný tvar. Také se dělají WoodWick svíčky v duhových barvách, kdy svíčka při hoření mění nejen barvu, ale i vůni. Jmenují se Trilogy. 




A to je pro dnešní den vše. Doufám, že tyto krásné a skvělé svíčky znáte. A pokud ne, určitě si na Notinu nějakou vyberte a objednejte, protože za to opravdu stojí. Jsou jedny z nejlepších. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov