Dekorativka Revolution PRO Marilyn Monroe

By Elizabeth Lore - 1/03/2022

Všem vám přeji hezký den, v dnešním postu bych vám ráda představila krásnou třpytivou řadu dekorativní kosmetiky značky Revolution PRO, luxusní a neskutečně elegantní řadu Marilyn Monroe. Mám tu paletu očních stínů, černou řasenku, černou oční linku, dokonale rudou rtěnku a konturovací tužku na rty v barvě rtěnky. Jednoznačně mě jako první upoutalo dechberoucí balení všech produktů, na kterém je i podpis Marilyn Monroe.  Řasenka má hodně zajímavé balení a rtěnka obsahuje v uzávěru lehký magnetek, který jí dodává punc luxusu při zavírání. Vše je ve vysokém zrcadlovém lusku, ostré hrany, všechno bez jediné chybičky. Paleta očních stínů je posetá kamínky, které jsou nejen třpytivé, ale také jakoby zrcadlové, světlo se od nich nádherně odráží. S touto kosmetikou myslím zazáříte na každé párty, na každém večírku, které jsou právě pro Marilyn tolik typické. 



Paleta očních stínů 

Začneme tím, co vás asi zaujalo na první pohled nejvíc. Veliká paleta očních stínů, která obsahuje opravdu pestrou škálu barviček. V paletce je několik odstínů růžové, tělové, hnědé a šedé. Také tam jsou třpytivé stíny, které obsahují opravdu hodně třpytek, také perleťové odstíny a pár krásných matných odstínů, které jsou myslím nutností každé dobré paletky. 





Rtěnka 

Luxusní rtěnka s magnetem v uzávěru. Je tak skvělá. Rtěnka je třpytivá, ale jen po jejím povrchu, uvnitř je klasická rudá rtěnka. Zaujal mě její název, je příznačný a jmenuje se Marilyn RED. Co myslíte, měla právě takový odstín dokonalá Marilyn Monroe? Dokážete si ji představit? Já bych řekla, že jí by se takový odstín určitě líbil. 





Konturovací tužka na rty 

Tato tužka je hodně krémová, není tvrdá jako klasické tužky. Velice dobře se s ní díky tomu pracuje, má takovou jemnou texturu. Při kreslení je velmi precizní, jde to s ní samo, ale chce to samozřejmě pevnou ruku. Každopádně bych takovou tužku brala v několika odstínech, nejen díky balení, ale hlavně díky tomu jak dobrá tato tužka je. 





Pero na oční linku 

Fix na oční linky nepoužívám příliš často, zvyklá jsem spíš na gelové linky, ale né každý s nimi umí pracovat a věřím, že pro většinu lidí je praktičtější právě fix, takže s tímto produktem určitě nešlápli vedle. Je to pro mě alespoň příležitost naučit se pracovat i s fixem. 



Řasenka 

Dlouho jsem neviděla takhle krásnou řasenku, vy určitě také ne! Má dobrý štěteček, řasy dokonale pročeše a neslepuje. Barva je temná černá, přesně taková musí být. 



Všechny tyto produkty má v nabídce Notino. Pokud vás něco zaujalo, určitě s výběrem nešlápnete vedle. Je to opravdu povedená řada produktů. Doufám, že se vám líbí minimálně tolik jako se líbí mě. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov