RANDOM

By Elizabeth Lore - 1/10/2022

Všem vám přeji hezký den, dnes mám pro vás první random v tomto roce a říkám si, že už vlastně celkem dlouho žádný nebyl. V dnešním randomu mám spoustu novinek a začneme mojí kabelkou, která se mi už dlouho líbila. Kabelky Marc Jacobs jsou super, tuto si kdysi koupila kamarádka a úplně mě nezaujala, tehdy jsem jí vídala na vícero lidech a to mě taky trošku odradilo, takhle to mám se vším. No, po nějaké době jsem si k ní našla cestu a nakonec jsem ji dostala od přítele k narozeninám. Ta barva je boží, kombinace růžové, khaki a sytě žluté. 





Taky mám několik doplňků do kuchyně a celkově do domácnosti. Tenhle proutěný list se mi strašně líbil, dostala jsem celý set na narozeniny od kamarádky Janičky. Nedávno jsou si koupila nový skleněný jídelní stůl s dřevěnými nožkami, vypadá to celé moc hezky. 


Pak tu mám další dárek, tentokrát vánoční. Mechová mísa od designérů, ruční práce. Je to krásná a jedinečná dekorace. Moc se mi líbí barevné provedení. Určitě jste zaznamenali mechové obrazy, právě i mechy na stole vypadají moc krásně. Obrazů mám doma požehnaně, takže tohle byla trefa do černého. 



Už jsem sklidila dávno vánoční dekorace a snažila jsem se všechno mít jarní, barevné, jasnější. A tyhle květiny jsem si usušila z narozeninových květinek, které jsem dostala. A nakombinovala jsem to s umělými pom pomkami. Vázu, která zároveň působí jako socha sovy mám už pár let. 



Teaková mísa se hodí na dekorování celý rok. V zimě si do ní můžete dát jehličí, ozdoby, svíčku, to samé na podzim. Mech vypadá taky krásně. Já tam teď mám růžičku, ručně dělanou z francouzského papíru. 



Jednou za čas objevím skvělý parfém. A to si vždycky říkám, že už toho moc asi nebude. Ale bohužel, nebo tedy spíš bohužel pro můj toaletní stolek, pořád se má sbírka vůní plní a místo na nové dochází. Toto je krásná vůně s ještě krásnějším flakonem od značky Versace. Versace Dylan Turquoise Pour Femme. Možná ji budete znát i v pánském provedení, Dylan Blue Pour Homme. 


Je to citrusová, dřevitá vůně, která se hodí pro letní dny. Od značky Versace jsem měla už dvě citrusové vůně, které jsem si hodně oblíbila. Jednu takovou jsem měla vlastně během těhotenství, byla úžasná a vždycky mi bude připomínat to období a ty časy. Vůně prý připomínají konkrétní momenty a je to pravda. Vzpomínám si na hodně dnů, kdy jsem tu vůni měla. S každou vůní jsem prožila mnohé. 

HLAVA růžový pepř, citron, mandarinka

SRDCE guave, pupeny rybízu, jasmín, frézie

ZÁKLAD cedrové dřego, pižmo, clearwood
Tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému. Vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i 





Po dlouhé době jsem zariskovala a rozhodla jsem se vyzkoušet i nové make-upy. Vždycky se trošku seknu s výběrem odstínů, ale u mě je to celkově dost složité. V létě jsem opálená, v zimě hodně bledá. Většinou si ideální odstín musím namíchat. Bourjois make-upy jsou oblíbené, zatím jsem nenarazila na nějaký špatný názor a tak jsem na nějaký čas přešla z Maybelline na Bourjois. Tak uvidíme! 



A to je pro dnešní den vše. Doufám, že se vám dnešní post líbil a přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov